Valentijnsdag

Vandaag voor het eerst in 26 jaar een valentijnscadeautje gekregen. Een heerlijke setje voor in bad. Aangezien ik eigenlijk nooit aan deze dagen doe had ik voor mijn vriend niks. Toch zat het mij niet helemaal lekker, maar ik wist niet precies wat ik hem wilde geven. Na lang denken schoot het mij te binnen! Hij ziet er al weken tegenop om op zolder verder te gaan, dat hij er af en toe letterlijk beroerd van is. Dus op dit moment ben ik de vloer erin aan het leggen zodat dat, het grootste struikelblok, voor hem gedaan is. Hopelijk krijg ik dan weer mijn gemotiveerde vriend terug. Het hoeven niet altijd fysieke cadeaus te zijn, maar iets waarvan je weet dat diegene echt heel erg blij is als het gebeurd is.
De pijn begint wel langzaam te komen in mijn rug en bekken, dus het gaat bij lange na niet zo snel als ik zou willen maar dat nemen we dan maar voor lief. Dat lost zichzelf wel weer op met het heerlijke badsetje!

En dan kunnen we hopelijk snel aan de babykamer beginnen! 27 weken alweer!!

530 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Soccer-Mom

  Fantastisch toch! Hij zal dat zeker waarderen! Pas je wel op je lijf? Straks maar even in bad

 • Badeendje2018

  Haha ja auw die doet nu wel pijn. Het was ook niet zo'n fantastisch idee om even te gaan liggen maar goed, die pijn gaat wel weer weg!

 • bloempies

  Super leuk en lief idee! Dat is waar de liefde om draait

 • Zeldawarrior

  Wat een goed en lief idee van je! Voorzichtig met je lijf, maar zolang je je goed voelt: vooral doen! ❤

 • Badeendje2018

  Nou op dat moment voelde ik me wel goed, begon wat te zeuren maar doet het eigenlijk altijd wel aan het einde van de dag. Alleen nadat ik even ging liggen,en vervolgens met de jongste in slaap viel, heb ik wel even gevloekt maar die pijn gaat met wat beweging ook wel weer weg. Zal eerder spierpijn zijn door het bukken, zagen en weer rechtop staan etc zijn.

 • Ashleyjessy

  Zo denk ik er ook over , lief van je hoor met je buikie!