Negen maanden

Gisteravond het eerste dingetje aangeschaft voor de baby.
Beetje vroeg maar mijn vriend en ik leek het erg leuk om dit alvast te bestellen.
Vandaag kwam het dus eindelijk door de bus, en wat een leuk boek.
Negen maanden heet het, en is van de eerste 3 weken tot het eind van je zwangerschap.
Toen we het boek inkeken waren we erg enthousiast en eigenlijk best jammer dat we dit niet gezien hadden bij on,e andere kindjes.
Echt een aanrader voor de dames die graag die dingen willen bewaren voor hun baby'tje.

Ik bewaar echt alles alleen wat ik nooit echt aandacht aan had besteed was hoe mijn zwangerschap was etc en dat kan ik nu dus wel.
Superleuk ! Vond het zo leuk dat ik toch even wilde delen misschien dat een mama het leuk vind of iets.

705 x gelezen, 1

reacties (15)


 • Sara1989

  Ik was al even aan het Google en op sommige websites kan je ook de binnenkant bekijken ik ga mij hier dus zeker nog even in verdiepen.

 • Babyblessed

  Oh dat is helemaal fijn. Hopelijk vind je iets wat bij je past !

 • Sara1989

  Ziet er inderdaad wel heel leuk uit. Nou ik wacht er nog even mee. Maar bedankt voor de tip!!

 • Babyblessed

  Geen dank misschien dat je het ergens kan vinden in een winkel zodat je even erin kunt spieken. Ik zou het zekers aanraden hihi ben er echt verast had niet verwacht dat het zo leuk boek zou zijn

 • Sara1989

  Super leuk ik wacht je foto even af van hoe die er uit ziet. 1 pagina is inderdaad niet veel en denk dat je het zo en zo altijd wel hebt. Veel invul plezier.

 • Babyblessed

  Ja klopt ik kwam toendertijd inderdaad geen 1 boek tegen zonder bij haar was het dan geboorte boek maar stond zoveel in over vader wat ik niet in kon vullen. Ik heb het tussen mijn foto's staan heb deze besteld via bol.com.

  Dankjewel

 • Sara1989

  Leuk dat je alles bewaard en inderdaad heel erg leuk voor later.

 • Sara1989

  Ik was inderdaad ook al aan het kijken voor zo boek echt heel leuk. Maar je hebt zo veel verschillende. Denk dat ik toch een keer naar een winkel moet waar ze veel van die boeken hebben om in te kijken. In veel boeken staan veel dingen over de papa's mijn kindje zal straks geen papa hebben ik ben bezig met zwanger worden met een donor. En wil dus niet een boek waar veel over papa in staat. Denk dat je het niet helemaal tegen houdt. Maar dan is het ha dig als je de exemplaren ook kan in kijken. Iemand enig idee waar je zulke boeken hebt en ze ook kan inkijken?

 • Babyblessed

  In dit boek zijn wij 1 bladzijde tegengekomen tott nu toe wat de moeder dan zou moeten invullen. Wie is de vader staat erbij en daarnaast jullie relatie verder is het meer gericht op de moeder en de zwangerschap. Ik heb het mijn vriend zelf in laten vullen mijn oudste dochter is van een andere vader in haar boek heb ik het vader gedeelde overgeslagen en opengelaten aangezien haar vader er niet was. Dat zal ook zo blijven aangezien hij niet in beeld komt helaas.

 • liefdevolleBAM

  Leuk! van de pauline oud serie? in al mijn ongeduld nog wachtende op de uitslag heb ik van pauline oud het boek zwanger/niet zwanger (dagboek van wens tot zwangerschap) aangeschaft, ze heeft een hele reeks!

 • Babyblessed

  Aah superleuk al die boeken.

  Ben er helemaal verliefd op geworden. Of deze ook van haar is weet ik niet zeker staat ook niks op verder zal zo ff foto erop zetten van de voorkant. Denk dat dit voor vele moeders wel leuk zal zijn wanneer ze eindelijk zwanger zijn dus dacht deel het gewoon. Misschien dat iemand nog op idee breng. Is dat ook een invulboek? Soort dagboek?

 • liefdevolleBAM

  Ik zal zo eens kijken bij je foto's =)

  die van mij? ja! een invulboek idd super leuk ik vind die hele reeks van haar geweldig en als het zover is wil ik de reeks ook graag compleet hebben, post straks wel even een foto ook,

 • Babyblessed

  Jaa doe maar ben wel benieuwd naar de boeken. Vind invulboeken zo leuk hè hihi. Nieuwe verslaving.

 • liefdevolleBAM

  hihi ik ben nog even aan het rommelen hier, de vliering en de overloop aan kant maken daarna zal ik wel even wat foto's maken!

 • Babyblessed

  Is goed hoor hihi doe maar rustig aan moet ook even boodschappies doen eten maken en daarna kindjes klaarmaken voor bedje hihi 😊