Ik ben kapot en gebroken

Zoals in mijn vorige blog te lezen is is mijn jongste kindje een verrassing. Wat er gedurende de zwangerschap tussen mij en haar vader gebeurd is kan ik niet meer opschrijven. Die woorden doen teveel pijn. Maar nu is mijn hart gebroken gepijnigd en ik weet niet of deze nog te lijmen is.
Vader zorgde na de bevalling voor de kleine. Hij zei zelfs dat hij gelukkig werd van haar. Hij hielp goed mee. Het leek al te mooi om waar te zijn. Vandaag kwam het tijdens een ruzie meer omhoog. Ik heb voor haar gekozen, hij wilde haar niet en nog steeds niet. Ik ben kapot hoe kan je dit zeggen over de meest lieve baby ever.
Ik voel zo’n haat naar hem en heb gezegd dat ik zn hulp niet meer hoef. En dit meen ik echt hoe moe ik ook ben hoe druk ik het ook heb ze blijft geen seconde meer bij hem. Toen ik zei dat ik geen hulp meer wilde zei die mooi dan beter voor mij ik richt me wel op de andere kids. Mijn angst is waarheid geworden!!
Hij blijft de vader ook van mijn 2 andere kids dus heb verbannen kan niet. Zij houden steeds meer van hem omdat ie juist na de bevalling een vader was voor ze, met ze speelde en verzorgde. Iets wat hij daarvoor nooit eerder had gedaan.

Hoe moet ik nu in hemelsnaam verder. Ik weet dat hij deze woorden vandaag in woede heeft gezegd. En diep van binnen weet ik dat hij wel van haar houdt. Maar dit kan hij niet doen. In iedere ruzie dit opgooien.
Ik ben boos- kapot. Onze relatie was al niet sterk meer maar nu is het op. Hij zei al dat ik ongeil ben ( terwijl ik lichter ben dan voor de zwangerschap :$ )
Ik weet het even niet meer. Gelukkig liggen de kids op bed want ik kan alleen maar huilen.

Gelukkig hebben we het gezag over haar niet geregeld en dat gaat ook niet gebeuren. Pfff mijn hart is gebroken. Ik ga een vader en moeder in 1 zijn. Ik heb strijdkracht om me door de vermoeidheid heen te slaan. Maar nu kan ik alleen maar huilen alsof ik voor de eerste keer liefdesverdriet heb. :(

3056 x gelezen, 6

In Baby

reacties (8)


 • TrotseMama<3

  ❤❤❤ 😔

 • tweede83

  Heftig verhaal wat je opschrijft. Het lijkt hopeloos, maar ook ergens weer niet. Je maakt ruzie met hem, zit duidelijk niet op 1 lijn. Je bent niet aantrekkelijk meer voor hem zeg je en je voelt je verdrietig. Hij helpt je omdat je het zwaar hebt.

  Zoals het op mij overkomt voelen jullie je allebei niet geliefd en gewaardeerd door de ander. Probeer de positieve dingen in elkaar weer te vinden, praat daar over. Of juist wat je op dit moment mist of nodig bent van je partner. Zo kom je er ook achter of je nog samen verder kunt. Het gaat om het nu, dit moment en de toekomst. Als dat goed voelt en werkt, kunnen jullie samen ook het verleden bespreken en misschien ook wel afsluiten.

  Het kost tijd en energie om dit te doen. Jullie komen ook nooit meer van elkaar af doordat je samen kinderen hebt. Je zult altijd met hem in contact blijven, dingen moeten bespreken etc. Ik hoop en gun jullie dat je de positieve dingen in elkaar weer kunt vinden. Dat maakt zoveel dingen makkelijker voor jullie allemaal. Misschien dat de haatgevoelens en al het andere negatieve en boze dan ook verminderen. Ik hoop dat je een manier vind om samen verder te kunnen, hetzij in een relatie of gescheiden. Heel veel sterkte en wijsheid toegewenst en een dikke knuffel omdat je zo verdrietig bent.

 • Myrtheflower

  Wil hij ook niet meer met jou verder?

  Misschien goed om het er samen eens over te hebben wat jullie beide nodig hebben om verder te kunnen.

  Maar ook goed om hem eens te vragen wat hij nodig heeft om jou weer leuk te vinden, wat mist hij nu wat er vroeger wel was..

 • Jeske84

  Is heel triestig dat dit gebeurt. Het is ook zijn vlees en bloed. Eigenlijk zouden jullie nu gelukkig moeten zijn en ik snap je volledig dat je haatgevoelens krijgt naar hem toe nu. Veel sterkte meid. Vind het erg voor jou 😘❤

 • Melissa18

  Jeetje

  Wat een verhaal

  Wat ontzetten Klote

  Heel veel sterkte

  Je hoopt een gelukkig gezin te vormen😢

 • MNAZ

  Wat een sukkel...alsof jij haar van straat hebt geplukt.Dit is zijn eigen vlees en bloed!

  Hij moet echt op zijn plek worden gezet.Dit kind heeft even veel liefde en aandacht nodig als de andere 2.

 • MamaJL

  Laat je verdriet er maar even zijn. Snap heel goed dat je er even doorheen zit