Even klagen....

Pfff wat valt het fulltime kolven mij tegen. Ik ben op. Ik wil heel graag borstvoeding geven maar met 2 andere kids rondlopen is deze dagtaak echt een zware last.
Op sommige momenten wil ik huilen en meteen stoppen maar dan weet ik weer dat dit niet zomaar kan.
Alle kids hebben kma en de artsen zeggen 1 + 1 = dat deze kleine meid het ook heeft. Toch willen ze geen machtiging uitschrijven voor de voeding die Mn zoontje ook heeft gehad. En eerder durf ik niet over te stappen.

Op advies een paar dagen licht geprovoceerd door zelf melk te eten en drinken ( leef melkvrij) en mw kreeg meteen krampen en uitslag. En ondanks ik al gestopt ben met melk te nuttigen blijft mw onrustig. Heb het gevoel dat ik haar kleine lichaampje nu al overstuur heb gemaakt

Ik weet niet wat ik moet doen. Vind het zo moeilijk wil niet weer maanden in de medische molen en pas na 5 maanden te horen krijgen. Mw uw moedergevoel klopte.

Deze dagen heb ik wallen tot aan Mn enkels. Het is vakantie. De andere kids zijn thuis. Zoontje heeft moeite met alle veranderingen en ook in zijn leventje verandert er veel. Basisschool, beëindiging dagopvang zusje erbij. Hij zoekt alle grenzen op. Op de muren tekenen, expres in zn broek plassen.

Wat zou ik graag rust in de tent hebben. Duidelijkheid wat ik ga doen met de voeding/ zoontje al gewend aan de basisschool en zijn zusje.
Ik vind het even zwaar ......

626 x gelezen, 4

In Baby

reacties (3)


 • NewBaby2018

  Poeh, pittig!

  Weet niet wat erger is, fulltime kolven of de medische molen in.

  Bij ons waren ze vrij makkelijk met de tweede en het uitschrijven van een machtiging. Bij de eerste heb ik borstvoeding gegeven en gekolft, dat was vrij heftig, en toen had ik nog maar een kindje. Moet je nagaan hoe pittig het is als je er al twee hebt rondlopen.

  Ik ben wel voorstander van rust aan het lijf. Een kind heeft veel meer aan een relaxte en relatief uitgeruste moeder.

  Succes! Jij weet het beste wat wijsheid is!

 • Linde-1

  Ik heb ook fulltime gekolfd. Pittig he 😘.

  Heb je al een voorraadje? Misschien dat je deze week in de vakantie dan af en toe even overslaat als dat lukt en na de vakantie weer oppakt?

  Of een buurvrouw of familie die even een half uurtje bij kan springen zodat jij kan kolven?

  Ik weet dat je ook geitenmelk hebt die je kan kopen (iets van kabrie heet dat) misschien is dat een optie?

  Succes en je bent goed bezig hoor 💪😘

 • 3wordmeer

  Oef wat vervelend!

  Ik heb er geen ervaringmee dus advies kan ik niet geven

  Ik hoop dat je snel rust weer trug mag vinden