Ronde 4 na miskraam (13 maanden bezig voor een derde kindje)

Even mijn frustraties weg schrijven weet dat iedereen het heeft maar moet het kwijt.
Was ik na 9 maanden zwanger heb ik met 7.2 weken een miskraam gehad. Onwijs verdrietig..
Gelukkig kan ik het wel relativeren en was het kindje niet gezond. Maar nu elke maand weer die teleurstelling vorige ronde 3 dagen bruinverlies voordat ik echt ongesteld werd.
Nu zit ik op 12 dpo gister wat bruin roze verlies nu weer niets meer.. wat houd me lichaam toch me voor de gek. Test was negatief dus wil gewoon graag verder.
Weet dat iedereen zegt wees er niet teveel mee bezig. Maar ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan..
We gaan het nog tot maart proberen en dan laten we het bij 2 kindjes waar we heel trots op zijn. (Waarom is even niet van toepassing)

457 x gelezen, 0

reacties (0)


 • Mamavan.Liv

  Herkenbaar hier na 3 jaar medische molen zwanger helaas met de 1e echo 7.1 weken kregen we te horen dat het fout was. Dat kwam even binnen moest weer van voor af aan beginnen, niet wetende of het ooit zou lukken. Dat gevoel was x 1000 omdat je er van hebt mogen proeven. Besefte me ook dat het de natuur was maar toch waarom na zoveel verdriet etc het je ontnomen worden.

  In mei weer begonnen met terugplaatsingen en de hoop zakte weg, verdriet deed zeerder. Bij de 4e cryo terugplaatsing toch gevoel dat het zou lukken ooit. En 7 maanden na de miskraam op 22 aug een positieve test. Totaal dus 3.7 jaar er over gedaan en nu 12. 5 weken zwanger en 4 goede echo's en hartje ook gehoord.

  Het komt wanneer de tijd daar is ❤️ dikke knuffel

 • Zeldawarrior

  Wij zijn ook bezig om een derde kindje te krijgen en we hadden in mei een miskraam met 9 weken. Het is ongelooflijk hard en oneerlijk en ik weet hoe zwaar het is. Daarom wil ik je even een dikke digitale knuffel geven. Je verdriet en frustratie zijn logisch en je hebt groot gelijk dat je het even van je af schrijft. Sterkte en ik hoop dat jullie toch nog snel raak mogen schieten. Heel veel liefde en geluk! 🍀🍀🍀

 • Anno85

  Dankje wel super lief!! Duim ook voor jou!!