5,5 week... Kokhalzen en misselijk

Vijfenhalve week, volgens telling hier. Over twee weekjes staat de vroege echo gepland!
Ik werk maar 15 uur in de week, maar ik ben me toch een partij moe. Veel misselijk, weinig spugen nog maar bij alles moet ik kokhalzen. Als ik misselijk ben en te diep inademt komt het al. Vreselijk..
Bij mijn eerste zwangerschap opgenomen vanwege vele spugen, dus ik hoop dat het deze keer niet zo ver komt. Toen was het alleen nog niet zo vroeg in de zwangerschap en werkte ik ook niet.
Zijn er meer dames die zo vroeg al zo misselijk zijn, met of zonder veel spugen? En nog tips? Het is ook niet sochtends, maar gewoon overdag met vlagen en 's avonds vooral.

Ik ben pas net begonnen bij deze werkgever, dus hoop dat dit niet zo erg wordt dat ik al veel ziek moet melden haha. Maar daarover stressen moet ik nu ook niet teveel doen.

399 x gelezen, 2

reacties (3)


 • JEM1988

  Soww ja alleen maar vanaf de 5de week bah ik ben gewoon ziek thuis gebleven van me werk.. en wacht af of het echt gaat zakken na de 12 13 weken. En kan zeker niet zonder een middag dutje..

  Succes🤰🏽

 • First-born

  Wat kan je je zo beroerd voelen he?!

  Ik was het vanaf mijn 6e week -14e week de hele dag misselijk, flauwvallen en veel overgeven.

  Ik probeerde 's ochtends al in bed een cracker of beschuitje te eten. Erg langzaam en beheersd hihi. Na een halfuur naar beneden te gaan om snel wat klaar te zetten voor het volgende uur. 1,5uur zat er steeds tussen elk eten. Tijdens de cracker maken moest ik vaak zitten wegens flauwvallen. Na dit op de bank ploffen met de emmer , cracker en glas water.

  Ik heb helaas maar 2 maanden in mijn zwangerschap kunnen werken (tijdens mijn 2e trimester). Ook wegens het flauwvallen. Het scheelt al dat je dat niet hoeft .

  Hoop voor je dat het mee gaat vallen

 • CelineG

  Ik ben nu 8 weken en ook constant misselijk en doodop vanaf het begin. Niet erg handig met een 30uren week en een kleine van 14 maand...

  Ik kan 's morgens niets eten dus drink dan maar een kopje thee. Als ik haar heb afgezet bij de onthaalmoeder, eet ik iets. Hoewel ik super misselijk ben, weet ik dat ik niet snel zal overgeven dus forceer ik mezelf om te eten.

  Gember werkt ook wel redelijk :)