Als genieten maar niet lukken wil

De titel zegt het al.. onze thuissituatie blijft heftig en de afgelopen weken zijn gewoon weer loodzwaar geweest. De afgelopen dagen heb ik steeds vaker de gedachte dat ik dit niet meer wil.. Maar ja het is zoals het is. Ik baal dat ik geen energie kan putten uit dingen en alles maar gaat zoals het gaat (lees met heel veel frustraties). Het genieten van wat er wel is lukt maar niet, dus ik dacht misschien helpt het om hier even te klagen sorry! Heb geen last van een depressie en heb nog steeds een psy in het ziekenhuis maar kom daarmee gewoon niet de diepte in door onze thuissituatie 🙃

1771 x gelezen, 2

reacties (7)


 • gelukkigiemand

  Zo te lezen word je teveel geleefd en is er te weinig ruimte voor jezelf. Het is ontzettend jammer dat wanneer je in een medisch traject komt, je alle hulp die er mogelijk is zelf uit moet vogelen. Via het gebiedsteam van de gemeente zijn er potjes voor dit soort situaties. Zo kan er op korte termijn ondersteuning komen bij jullie thuis, zodat jij meer ademruimte krijgt. Ik zou zeggen, hoor eens bij jullie gebiedsteam naar de mogelijkheden!

 • 3kids1dog

  Oh geen idee wat dat is ga het eens opvragen dank. Morgen overleggen de artsen of kdv nog steeds een no go is, zo ja zetten ze het op papier dan kan ik een verpleegkundige aan huis proberen aan te vragen begreep ik. Dankjewel voor het meedenken!

 • Vlindermoeder

  Heeft je man inmiddels al goede hulp? Heb jij hulp ingeschakeld voor de zorg van je kinderen? Neem je af en toe tijd voor jezelf?

 • 3kids1dog

  Tweedelijns duurt nog 1-2 maanden dus hopelijk is dat de goede hulp waar we al lang op wachten voor hem. De opvang voor de baby is niet rond, ligt aanvraag voor thuis verpleegkundige maar is ze mogelijk net weer te goed voor. En tijd voor mezelf tja afgelopen twee weken zonder de baby naar de psy geweest. Verder nog niet mogelijk geweest. Oudste in quarantaine dus maken het thuis maar extra gezellig ☺️

 • MamavanLen

 • Demner

  Ik heb zojuist even jouw oudere blogs teruggelezen en ohhh, wat gun ik jullie “het altijd zo gezellige huis” terug wat jullie hadden. Dat is het enige wat ik even wilde zeggen ❤️.

 • 3kids1dog

  Wat is dat lief ❤️