Ervaring longoperatie baby

Zijn er ouders die ervaring hebben met een longoperatie bij hun baby? Onze baby nu 4,5 mnd gaat mogelijk geopereerd worden.. Als de operatie gedaan moet worden zal daarbij een kwab van haar long verwijderd worden zodat de gezonde kwabben de functie kunnen overnemen. Tenminste dat is de hoop. Natuurlijk ga ik de artsen nog spreken maar misschien kan iemand zijn of haar ervaring met mij delen? Bij hoeveel maanden is de operatie uitgevoerd? Hoe heftig is een longoperatie? Kwam de baby na de operatie op de IC? En hoe lang ?

1244 x gelezen, 4

reacties (4)


 • Hopefull2020

  Geen ervaring met een operatie, bij ons dochtertje waren de longen al te ver aangetast. Ze heeft wel een biopsie ondergaan, die gezien omstandigheden wel goed gegaan was. Ik wil je onwijs veel sterkte toewensen, want ik weet wat het is om machteloos toe te kijken hoe je kindje aan de beademing ligt en hoe weinig steun of begrip je soms krijgt van mensen om je heen. Hopelijk vindt jij wel voldoende steun

 • 3kids1dog

  Wat lief! Hebben heel veel steun maar moet eerlijk zijn dat ik mezelf heel sterk houd in real life waardoor ik niet heel veel praat. Komen ook bijna nergens omdat we na het ontslag in zkh nu thuis een omgeving zonder ziektes proberen te creëren tot de scopie en later operatie.

 • Kloddervos

  Geen ervaring mee, maar ik wil je wel veel sterkte wensen!

 • 3kids1dog

  Dankjewel Kloddervos, uiteindeljk zal het gaat helpen fitter te kunnen leven en daar doen we het dan voor he 🙏🏻