Ervaringen en/of tips baby met afkickverschijnselen

Zoals sommigen al weten speelt er veel bij onze kleine meid. En gaat het de goede kant op gelukkig. Alleen zit ze midden in het afbouwen van heftige medicaties en daardoor heeft ze last van afkick-/ ontwenningsverschijnselen. Hier in zkh krijgt de vervangende medicatie om Dexmed en Morfine te vervangen, maar ze heeft het zwaar op sommmige momenten.. Wie heeft er tips? Ik weet gewoon echt niet hoe ik kan helpen en het is zo moeilijk enkel toe te kijken

1221 x gelezen, 3

reacties (3)


 • Stacey30

  Heb het ruim 14 jaar geleden ook meegemaakt met mijn oudste. Hij was toen bijna 3 maanden. Weet ook nog heel goed hoe verschrikkelijk dat was. En heeft jammer genoeg ook echt hele tijd geduurd voor hij zich weer helemaal lekker voelde. Helaas geen goeie tips, heb hem heel veel vast gehouden, en met hem gelopen.

  Heel veel sterkte🍀💐🥰

 • 3kids1dog

  Wat lief dat je jouw ervaring deelt en ook superheftige tijd gehad dus gossie. Ik had er eerst weer in bedje gelegd om te slapen maar nu weer op schoot.. niets lijkt te helpen maar dan toch liever in mijn armen dan alleen in bedje hè. Lopen is ook een goede tip (als ze van de monitor af is ga ik daar wat meer mee kunnen) Nogmaals dank!

 • Stacey30

  Ja inderdaad aan de monitor word het lastig. Onze zoon mocht soms even los toen hij al wat aan beter hand was.

  Ja was zeer heftige tijd, gelukkig alles goed gekomen.

  Hoop dat er voor jullie ook snel betere tijden aankomen. En jullie deze tijd achter jullie kunnen laten.