Nog steeds niks....

Nee hoor...Nog steeds geen nieuwe positieve test. Cyclus is mooi regelmatig, wel iets korter dan voor de miskraam. 27/28 dgn. 


Heeft iemand anders dit ook ervaren na een miskraam?


Een tijdje terug een paar keer Cire zijn nichtje van school opgehaald....Best confronterend...Wij willen dit zelf ook zo graag. Tussen al de moeders, vaders, opa's en oma's staan om ons kindje op te halen. Het maakte me verdrietig. Cire werd er ook een beetje cranky van. Gelukkig zodra zijn nichtje met een super blij gezicht op ons af kwam gerend, maakte dat alles wel weer goed. Maar het blijft moeilijk.


Ik merk wel dat ik er voor mezelf veel moeite mee heb. We willen zo ontzettend graag. We zijn pas getrouwd en zijn voor ons gevoel nog niet compleet.... Het voelt allemaal alsof het niet af is. 


Op dit moment is het allemaal wat veel. Na mijn vakantie/honeymoon, werd ik op mijn werk gelijk door van allerlei afdeling 'geclaimed' en vol gegooid met werk. Eventjes rustig terug komen was er niet bij. Nu ben ik afgelopen week thuisgeweest....Ik kon weer helemaal niks...Met mazzel uit bed en douchen en daar bleef het bij.


Het plan is om het voorlopig eventjes los te laten. Te leven met Cire en leuke dingen te doen ter ontspanning, gezonder gaan leven ook en de yoga weer oppakken. Wie weet levert dat wel wat op....


Wish us luck!


Groetjes!


 

652 x gelezen, 2

reacties (0)


 • Javian

  Een hele dikke knuffel!!

 • Ekyam83

 • ellyyuki

  Wij zijn vorig jaar getrouwd, na een burn-out gehad te hebben op het werk. Het was een heftig jaar. Maar met loopbaanbegeleiding toch ergens weer mijn weg terug gevonden; ik ben een opleiding gestart en zolang ik naar mijn droomjob kan toewerken, zal ik mijn job nog verdragen. Thuis moet je het wel van je af kunnen zetten hoor., daar heb ik soms nog moeite mee. Ik wil hiermee niet zeggen dat je al een burn-out hebt of gaat hebben, maar het niet uit bed geraken, herken ik wel. Of misschien ligt dat aan je miskraam?

  We hebben ons afgelopen jaar eerst samen zitten amuseren en nog eens een grote reis gedaan deze zomer voor we aan kinderen gingen beginnen, en nu zijn we dus stevig aan het klussen. :) Ik zou als ik jou was ook inderdaad nog even genieten van het pasgetrouwd zijn. Misschien nog even vanalles doen wat moeilijker word als je kinderen hebt of zwanger bent, bv pretparken etc. En ondertussen kan je zonder er druk op te leggen, het al gezellig maken in bed natuurlijk. :D Wie weet ben je ineens weer zwanger zonder het te beseffen!

 • Ekyam83

  Ik heb vorig jaar de diagnose depressieve stoornis gehad bij mn psychologe. Ik ging maar door en zei dat het altijd maar goed ging. Ook na allerlei vervelende dingen uit mn verleden. Goed opgemerkt.

  Ik ben nu nog herstellende en werk er hard aan om me weer de oude te voelen.

  Er zit niet echt druk op in bed bij ons, maar ik denk dat het onbewust toch in je achterhoofd mee speelt.

  We doen ons uiterste best

 • Pluisje1983

  Na mijn laatste miskraam van juni, kan ik deze maand zeggen ik ben er weer. Ik heb energie, kan mijn grenzen aan geven en probeer te genieten als houdt het zwanger worden mij dagelijks bezig. Na 2 jaar hoop ik ook binnenkort op een positief nieuws

 • Ekyam83

  Goed van je!! Ik ga voor je duimen!

  Wij zijn nu 2,5 jaar bezig, dus wij blijven ook hoop houden. Al wordt dat wel lastiger naar mate de tijd verstrijkt. Heb jij dat ook??

 • Zeldawarrior

  Pittig hoor, heel veel succes! Mijn lijf is ook nog niet de oude sinds onze miskraam in mei maar dat zal ook wel aan de hormonen liggen die ik heb gekregen voor onze IVF poging. Ik hoop dat jullie snel alsnog zwanger mogen worden, want die lege armen doen zo'n pijn... ❤

 • Ekyam83

  Jullie veel succes met jullie traject!

  Dank je wel....lege armen doen heel veel pijn...