Vervolg... Controle vk te Hoge bloeddruk Wat nu??

Gisteren in de ochtend dus slijm en bloed verloren en op wat gerommel na is er verder niks gebeurd. Gisterenavond begon ik misselijk te worden en ben nogal onrustig. Net is de verloskundige langsgekomen en nu blijk ik een te hoge bloeddruk te hebben. Misschien was het wel een teken voor een begin van de bevalling, maar de baby zat nog goed zei ze. Mijn bloeddruk is 130/90 en nu komt er morgen nog iemand meten en als morgen mis is moet ik naar het ziekenhuis. Maar ik was nogal in shock dat ik vergeten ben te vragen wat het nu precies inhoud?? Word ik dan ingeleid of wat is dan de bedoeling.. Word hier toch best wel nerveus van. Verder ben ik nu nog steeds misselijk en beetje hoofdpijn. En moet constant veel poepen al sinds 3 dagen.. Op wat krampjes na voel ik nog niks.. Hoop dat ze besluit zelf te komen. 

365 x gelezen, 1

reacties (6)


 • Grumble2.1

  mocht je bloeddruk stijgen dan kun je medicatie krijgen maar ze gaan sowieso kijken naar eiwitten in de urine e.d ivm mogelijke zwangerschapsvergiftiging maar een hoge bloeddruk kan ook gewoon betekenen dat je teveel gedaan hebt die dag .. je zult moet afwachten verder MAAR .. bel aub wel naar de vk ald je twijfelt of je rot voelt .. gewoon doen

 • Jessplus1

  Dit is niet een onwijs hoge bloeddruk.

  Mijn bloeddruk was 130/80 vorige keer en dat was gwn prima.

  Jou onderdruk is dus wat te hoog maar ik vind het niet heel choquerend als ik eerlijk ben.

  Ik wil je veel succes wensen en maak je niet teveel zorgen😘

 • MemFan-J,JenJ

  130/90 is niet extreem hoog nog als je het mij vraagt. Een normale bloeddruk is vaak 120/80.

 • strelitzia

  Je wordt dan opgenomen en de gynaecoloog bekijkt het dan verder. Je onderdruk vind ik meevallen. Ik werd opgenomen met een onderdruk van 100 zonder noemenswaardige klachten. Ik was ook 35 weken dus over inleiden werd echt nog niet gepraat.

 • Brusje3

  Kan zijn dat de bevalling vanzelf op gang komt.. Maar als je naar het ziekenhuis moet gaan ze eerst monitoren en wellicht inleiden, nou zit je nog onder de max van je bloeddruk.. Het max ligt op 140/100. Denk wel dat ze je urine ook gaan controleren op eventueel eiwitten..

  Ik hoop voor je dat je alsnog vanzelf bevalt

 • Mama-van-meisje

  Ik had een bloeddruk van 105/ 150 op een gegeven moment. Na een eiwit check en ctg gewoon weer nasr huis gestuurt