Zo lief: een ode aan de nieuwe vriendin van je ex

Zo lief: een ode aan de nieuwe vriendin van je ex
  • in Moeder
  • 2
  • 8265
  • 24/11/2016

Helaas houdt niet iedere relatie stand. Eén op de drie huwelijken strandt en daar zijn vaak ook kinderen bij betrokken. Nu hoeft dat niet altijd meteen een groot probleem te zijn: sommige ouders slagen er - ondanks hun eigen verdriet - in om er voor de kinderen het beste van te maken. Moeder Audrey Nicole is hier een fantastisch voorbeeld van.

Ze postte laatst namelijk op de lieve Facebook-pagina “Love What Matters” een ode aan de nieuwe vriendin van haar ex:

“Dit is de nieuwe vriendin van de vader van mijn dochter. Ze is het allerliefste mens ooit! Ik ben super dankbaar voor haar, omdat ze voor mijn dochter zorgt als ze bij hen is. Ze geeft haar eten, koopt cadeautjes voor haar en zorgt voor haar alsof ze haar eigen dochter is. Waarom gedragen zoveel moeders zich toch zo jaloers en zijn ze zo verbitterd tegenover die Andere Vrouw?

Niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk was om een stiefmoeder te zijn voor een kind dat je niet zelf hebt gedragen, dus daarom: omarm de lieve nieuwe vriendin van je ex! Is ze lief voor je kinderen? Laat haar dan nooit meer los! Een kind kan best twee moeders hebben, want in mijn ogen kunnen er niet genoeg mensen van mijn dochter houden. Ik zou haar nooit buitensluiten en ik ben super dankbaar voor deze vrouw in ons leven.”

Het moet toch heel lastig zijn om de nieuwe vrouw in het leven van je ex zo te omarmen, dus vandaar dat we extra veel bewondering hebben voor de lieve woorden van Audrey.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50