Zó mooi kan een keizersnede zijn

Zó mooi kan een keizersnede zijn

Bij een keizersnede denk je misschien aan en klinische operatie, maar ook deze manier van bevallen heeft iets moois. Dat laten deze foto’s je zien.

Soms gaat een natuurlijke bevalling niet lukken en dan moet je kindje via een keizersnede ter wereld komen. Dat is misschien niet helemaal volgens je planning, maar een keizersnede kan ook mooi zijn.

In Nederland ligt het aantal keizersnedes bij een eerste kind op 18 procent, bij vrouwen die al eerder zijn bevallen ligt dat percentage op 14 procent.

Lees ook:
Wat kun je verwachten direct ná een keizersnede?

Keizersnede in beeld

Nu is een keizersnede niet echt de mooiste situatie omdat je kind in een operatie ter wereld komt, maar deze foto’s laten zien dat het ook prachtige momenten zijn die je vast en zeker ontroeren:

keizersnede

keizersnede

keizersnede

keizersnede

Bron: HuffPost.com, beeld: Monet Nicole, Cradled Creations, Naissance Photography, Jennifer Mason Photography, Sarah Lewis Photography

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50