Schattige en fashionable peuter met één hand ware Instagram-hit

Schattige en fashionable peuter met één hand ware Instagram-hit

North West move over: de nieuwe Instagram-hit is de fashionable peuter Oakley Lynch! De peuter die lijdt aan de aandoening symbrachydactyly, heeft inmiddels al 15000 volgers.

Victoria en Greg Lynch uit Engeland, beiden 30, waren aanvankelijk geschokt toen hun zoon Oakley werd geboren met symbrachydactyly: een aandoening waarbij zijn rechterarm stopt met groeien na een kwart van zijn onderarm. Maar de trotse ouders creëerden een Instagram-pagina voor hun zoon om met hem te pronken en het goedgeklede jongetje heeft sindsdien een ware fanbase opgebouwd!

Oakley is uitgegroeid tot een gelukkige, zelfverzekerde peuter die ervan houdt om te poseren in fasionable outfits. Zijn Instagram-account – @myoakleydoakley – is zo populair dat hij elke dag wel kleding ontvangt van merken die op zijn account willen verschijnen. Hij heeft inmiddels meer dan veertig paar schoenen, twintig hoeden, vijftig slabbetjes, meer dan vijftig T-shirts, twintig truien en talloze dekens, boeken en knuffels.

Een oplossing voor alles
Vader Greg zegt tegen DailyMail: “De manier waarop hij zich heeft aangepast aan het leven met één hand is gewoon ongelooflijk. Ik ben ervan overtuigd dat hij een zelfverzekerde jongen wordt en dat niets hem zal tegenhouden.”

Victoria en Greg dachten dat hun zwangerschap prima verliep tot hun 16-wekenecho. Een specialist vertelde toen het schokkende nieuws. Victoria zegt: “In eerste instantie was ik zeker geschrokken, er vielen tranen. Ik ging naar huis, opende een zak chips en ik dacht: hoe gaat hij in hemelsnaam de eenvoudige dingen in het leven doen, zoals het openen van een zakje chips of zijn veters strikken? Maar al snel realiseerden we ons dat er een oplossing voor alles is.”

Instagram-account
“Ik denk dat veel mensen die kinderen hebben met dezelfde afwijking als Oakley het waarderen dat we niet altijd stilstaan ​​bij het feit dat hij een hand mist; het is gewoon een normaal Instagram-account van een kleine jongen die toevallig één hand heeft.”

Vaker dit soort artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50