Hoe een zwangerschap er écht uit ziet? Nou zo!

Hoe een zwangerschap er écht uit ziet? Nou zo!

Bij beide zwangerschappen van mijn kinderen had ik helaas behoorlijk last van wat kwaaltjes. Hoewel dat natuurlijk niet bij iedereen zo is, geeft de Amerikaanse fotografe Danielle Guenther met haar fotoserie What the BUMP een grappige kijk op hoe een zwangerschap er écht uit ziet.

Zwanger zijn is natuurlijk iets heel moois, maar kan soms voor behoorlijk wat ongemakken zorgen. Het is vermoeiend, soms oncomfortabel en heel soms een beetje gênant. Guenther heeft haar visie op een echte zwangerschap natuurlijk een beetje overdreven, maar het resultaat is hilarisch:

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Trotse-moeder-vanaf-2012

    Voor mij was de eerste zwangerschap ook de meest zware tijd van mijn leven. Omdat ik als zelfstandige werkte en mijn man nog studeerde MOEST Ik wel 50 uur werken. overdag tot week 37 overgegeven en savonds kon ik niet in bed liggen van de misselijkheid. Ik zat uren overeind en kon pas slapen nadat ik meerdere malen had overgegeven. Daarna was het steevast janken omdat ik zo tegen de dag erna op zag. wat een verschrikkelijk tijd zeg. pfff.

  • mama-van-A-M-Z-R

    Dat klinkt inderdaad als een hele zware tijd!

    maar toch mooi doorstaan ;)

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50