Babynieuws Meghan en Harry is eerst privé

Babynieuws Meghan en Harry is eerst privé

Net als alle andere media staan we in de startblokken om blij babynieuws van prins Harry en Meghan te publiceren, maar het stel heeft bekendgemaakt dat ze dat blije babynieuws eerst privé willen houden…

Meghan is een dezer dagen uitgerekend en iedereen wil natuurlijk als eerste melden dat de koninklijke baby ter wereld is gekomen, maar het zal niet zoals bij Kate Middleton vlak na de geboorte van de baby gebeuren. Zij stond zeven uur na de bevalling al buiten om de pasgeborene aan de wereld te tonen. En dat is eigenlijk ook gebruikelijk als een lid van het Britse Koningshuis is bevallen.

Lees ook:
Zo stelt Meghan Markle het dragen van zwangerschapskleding nog even uit
 

Nog even voor zichzelf

Maar Meghan en Harry willen het blije babynieuws eerst nog even voor zichzelf houden. Dat staat in een verklaring die door het Britse koninklijk huis naar buiten is gebracht.

“De hertog en hertogin van Sussex zijn dankbaar voor de hartverwarmende berichten die zijn van mensen hebben ontvangen over de komst van hun baby. Ze hebben het besluit genomen om de komst van de baby eerst in privé-kring te vieren en het heugelijke nieuws pas daarna te delen met de buitenwereld.”

Bron: Nu.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

6 leden zijn nu online
Aanmelden