Wat een bijzondere dag! Vandaag weer ons kindje mogen bewonderen. Mijn vriend mocht mee en tijdens het gesprek vertelde de verloskundige dat vanaf morgen geen partners meer mee mochten. Hadden wij mooi geluk!
De baby doet het fantastisch.
Ik ben wel weer 4 dagen terug gezet. Volgende echo wordt de uitgerekende datum echt vastgesteld. Verschilde jullie uitgerekende datum veel met de eerdere datums?

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in V&A


reacties (16)    Verversen


  • Number1

    Mooi dat alles goed was. Hier ook volgende week termijn echo en partner mag niet mee. Vinden het echt zo jammer dat we niet samen kunnen 😔

  • Koningskoppel.mama

    Is ook zeker jammer! Maar ik begrijp het ook wel. Ze willen geen risico lopen en dat is volkomen terecht.
    Ik hoop dat als wij over 3 weken weer een echo hebben dat de partners dan gewoon weer mee mogen. We wachten het af en anders gaan we facetime tijdens de echo.

  • Number1

    Ja snap het ook heel goed inderdaad. Wij gaan ook facetimen. Laten we hopen dat ze de volgende echo gewoon weer mee kunnen!🥰

  • Ldb97

    Ik heb vandaag weer een echo gehad. De afgelopen weken was mijn uitgerekende datum iedere keer (wekelijks echo gehad) 9 oktober en hij is nu 5 oktober😂 Bij mijn zoontje had ik hetzelfde, was ik ook rond week 10 ineens 4 dagen vooruitgezet. De echo van vandaag was mijn termijnecho, dus deze datum blijft staan. Ik hou het er maar op dat mijn kinderen groeispurten maken rond week 10😂

  • Koningskoppel.mama

    Wie weet gebeurt dat bij ons ook. En zo niet is dat natuurlijk ook helemaal prima! Uitgaande van mijn laatste menstruatie had ik 10-10 uitgerekend geweest. Ik wist dat dat niet zou kloppen aangezien ik pas op dag 42 positief testen en niet al op dag 28. Ik dacht zelf dat de uitgerekende datum dus 24-10 was.
    In eerst instantie, na alleen telefonisch contact, werd de uitgerekende datum op 27-10 gezet. Toen ik met 6 weken een echo had werd de uitgerekende datum op 24-10 gezet (dit dacht ik zelf al die tijd ook). Vandaag werd de uitgerekende datum naar 28-10 gezet. Ook prima! Over drie weken de volgende echo en dan zullen we een definitieve datum krijgen.

  • Dems

    Wij ook vandaag de tweede echo gehad😃. De echo zelf duurde volgens mij nog geen eens 3 minuten! Ook helaas hetzelfde nieuws als jou gehoord dat de partners volgende keer niet meemogen, echt best wel heftig! Ook niet als ze geen klachten hebben.. bij ons is de datum hetzelfde gebleven! 😘

  • Koningskoppel.mama

    Ja jammer he! Wij hebben over 3 weken weer een echo. Ik hoop dat de partners dan gewoon weer mee mogen. Al kan ik het ook begrijpen als dat niet mag. Better safe than sorry!

  • Dems

    Oh wij ook over 3 weken, laten we het hopen 🥰

  • hope07

    Fijn! Nu net bij de 1e echo met 7.3 weken en 2e met 11.0 weken, 5 dagen vooruit gezet.
    Bij de oudste 1 dag vooruit gezet, bij de jongste bleef het gelijk.
    Bij de eerete

  • Lady-Whistledown

    Het verschilde destijds een dag. Verwaarloosbaar wat mij betreft.

  • Nora9

    Fijn dat het goed gaat met de kleine! En wat een mazzel dat je vriend nog mee mocht! De mijne moet volgende week buiten wachten met de termijnecho 😣

  • Koningskoppel.mama

    Zeker een mazzel. De verloskundige zei dat ze eigenlijk per dinsdag alle partners moesten afzeggen maar ze hadden net alle extra echo’s afgezegd dus vonden dat ze het niet konden maken. Nu hingen er allemaal briefjes en werd ons verteld dat vanaf morgen dus geen partners meer mee mogen en deze ook niet in de wachtkamer mogen wachten.
    Ik snap het wel, al is het wel jammer!

  • Sara1989

    Super goed dat het goed gaat met de kleine. Op naar de volgende echo. Hopen dat dat virus dan wat minder is en je partner gewoon mee kan!
    😘

  • Koningskoppel.mama

    Dat hopen wij ook, nog drie weken!

  • Paprikaplantje

    Wat mooi!! Hier heb ik wat later positief getest, een dat klopte dus ook met de berekening. Volgens mijn menstruatie was mijn uitgerekende datum 3 september, en volgens de meting 6 september.

  • Koningskoppel.mama

    Hier ook pas later positief getest. Ik ben maar 1x na het verwijderen van de mirena ongesteld geweest, maar heb een lange cyclus gehad. Uitgaande Van mijn laatste menstruatie had ik 10-10 uitgerekend moeten zijn. Ik testen pas op dag 42 positief. Dus daarvan uitgaan is mijn uitgerekende datum 24-10 maar nu dus naar 28-10 gezet. Bij de volgende echo gaan we de exacte datum horen.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50