Forum > Categorieën > V&A

V&A

Vraag en antwoord

Plaats aanbiedingen niet hier maar in Te koop. Enquettes, reclame, steun- en stem-op-mij-vragen zijn niet toegestaan.
Polls graag in het daarvoor bestemde topic evenals Babynaam-vragen.

292099 reacties 4696 volgers 21418 Topics

Moderators: Panini tredde-poppe ize

Sorteer op: Topics | reacties

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hoe fruithapje opbouwen?

Hoi mama's, mijn dochtertje is 4 maanden en ik ben begonnen met fruithapjes te geven, ik heb al 3 dagen achter elkaar een aantal hapjes gegeven. Ik vraag me af wanneer ik meer mag geven en het opbouw zeg maar. Hoe deden jullie dat? Het gaf haar namelijk wel krampjes, echt zielig..

Waterbloempie

Waterbloempie

27 minuten
12 x gelezen

Gek gevoel maar toch

Hallo Dames, zoals meesten van jullie weten heb ik een miskraam gehad. Zoals gezegd wilde ik het eerst aan moeder natuur over laten gaan helaas ben ik toch met behulp van medicatie het gaan opwekken anderzijds ook weer opgelucht dat ik er voor heb gekozen, het is er nu ook wel uit na een zware nacht gehad. Gelukkig was mijn Man er om mij hierin te ondersteunen. Volgens vk kan ik nu verder aan de folium aangezien ik aangaf dat ik de moed niet opgeef, zijn er vrouwen met dames van zwanger worden n...

Pinkpanda

Pinkpanda

3 uur
232 x gelezen

Welke trampoline?

Mijn zoontje van 5 wil graag een trampoline voor z'n verjaardag alleen welke maat? 140 of 183. Kunnen ze op een trampoline van 140 met 2 kindjes? Of heb je dan echt 1 van 183 nodig? Bedankt

Novalie

Novalie

4 uur
117 x gelezen

Wie herkent dit van je kind?

Onze oudste dochter ( bijna 4 jaar) Slaat haar zusje (1) of ons als ze erg boos is.. als haar zusje iets doet wat ze niet leuk vind geeft ze een duw en slaat haar. Dan zeggen Wii natuurlijk dat dat niet mag en word ze soms nog bozer en gaat ze ons ook slaan.. en keihard gillen. Pas als ze rustig is kan ik goed met haar praten anders is het echt niet te doen. Kent iemand dit ook?

Mamavandochtertje

Mamavandochtertje

4 uur
328 x gelezen

Wat doen jullie in bad?

ben benieuwd wat jullie in badje doen! Iemand tips voor een lekker ruikende dreumes?

Andreaandrea

Andreaandrea

4 uur
410 x gelezen

hoe verloopt herstel keizersnee?

Iemand die mij kan uitleggen of het 'te doen' is om de avond van je keizersnee al een hele hoop bezoek te ontvangen? ik had aangegeven de dag van de keizersnee zelf GEEN bezoek te willen omdat ik waarschijnlijk veel pijn ga hebben, de kleine komt zowieso in de couveuse dus ze kunnen hem enkel zien van achter het raam. ik begrijp dus echt niet waarom ze niet 1 dag kunnen wachten.. ik kreeg de opmerking van mijn schoonbroer 'dus ik mag enkel langskomen wanneer het u uitkomt'.. nu stuurt mijn s...

Nipt test geslacht fout

Hey iedereen. Op 12weken en 4 dagen deed ik de nipt test, bleek dat we een jonger verwachten. Vandaag echo gehad op 16 weken en gynaecoloog zag dat het een meisje was. Iemand ervaring met zoiets? Ik dacht dat de nipt test 99,9 % zekerheid haf..

Samira12

Samira12

6 uur
1391 x gelezen

Jaarlijks terugkomend verdriet verlies vruchtje

12/12/12 kreeg ik bij de 12 weken echo in 1 zin te horen dat ik in verwachting was geweest van een tweeling maar dat 1 vruchtje gestopt was met groeien. Ben daar best verdrietig over geweest maar heb heel weinig steun gehad in die tijd terwijl het op mij een behoorlijke impact had. Een kennis van mij had een miskraam van een eenling gehad, “ ik had er tenminste nog 1”. “ Ik moest maar blij zijn dat het een miskraam was geworden want een zwaar gehandicapt kind is ook berezwaar.&rd...

Wanneer overstappen flesvoeding?

Met hoeveel weken/maanden kan je het besten overstappen van Nutrilon naar Kruidvat ivb darmkrampjes?

Italian

Italian

6 uur
199 x gelezen

Draagzak

Ik heb een draagzak aangeschaft en vraag me af waar jullie deze voor gebruiken en hoe vaak? Mijn zoontje is overdag alleen stil als hij op me ligt dus hoop dat dit uitkomst bied. Ik wil hem voornamelijk binnenshuis gaan gebruiken.

Chan-

Chan-

7 uur
224 x gelezen

Welke auto?

Wij hebben onze 3e zoon gekregen afgelopen zomer. En we dachten dat we de 3 jongens wel makkelijk konden vervoeren in onze Renault Mégane. Helaas is t n heel gepuzzel om ze op de achterbank in de gordels te krijgen. Nu mijn vraag: welke auto is geschikt voor 3 auto stoelen/zitjes?

juf3

juf3

7 uur
351 x gelezen

Opladen

Hallo 3 terugplaatsing met icsi verder, 2 miskramen en 1 negatieve test. 2 maand rust genomen voor onderzoek en in januari kunnen we weer starten! Hoe laden jullie je op..krijgen jullie weer positieve energie?

Moniek123

Moniek123

8 uur
238 x gelezen

Baby 3 maand

Morgen is mn zoon alweer 12 weken... Begint meer te schateren (LEES: net een krolse kat) , probeert me te praten en volgt je al goed.. Het is nog steeds een kleintje, hihi. 55 cm en 4350 gram.. wat voor dingen kan ik nu met hem gaan ondernemen??? Of wat kan ik al gaan oefenen??

Lindaaaaaaaa

Lindaaaaaaaa

8 uur
288 x gelezen

32 uur werken?

Daar ben ik weer , oh wat een onmogelijke opgave om een baan te vinden . Eindelijk had een leuke gesprek met uitzendbureau,voor een baan van 16 uur per week en echt 10 min. lopen van thuis. Ging goed en hij vond me een geschikte kandidaat,hij zou met bellen vandaag. Dat heeft hij gedaan maar met de mededeling dat de vacature is omgezet naar 32 uur 😢😢 of ik nog geïnteresseerd ben. Ik vind het zo zo jammer,ik zei dat ik het gaat overleggen maar dan moeten mijn dochters 4 voll...

Elfo

Elfo

8 uur
491 x gelezen

Hoe herken je je eisprong?

Hoii dames, ik was eens benieuwd hoe je je eisprong herkent... gister had ik de intake voor het KID-traject en ik kreeg de vraag of ik weet wanneer mijn eisprong is, nou nee ik heb geen idee hoe ik dat moet herkennen. dus hoe herkennen jullie het? zijn er verschillende dingen waaraan je het kan waarnemen of hoe moet ik dat zien?

liefdevolleBAM

liefdevolleBAM

8 uur
307 x gelezen

Wat gebeurd er na je eisprong

Je hebt je menstrustie en +/- 2 weken later volgt je eisprong. Daarna wacht je weer 2 weken op je volgende menstruatie of je kan testen. Wat gebeurd er in de 14 dagen na je eisprong? Oke de innesteling....of niet. Maar ik bedoel meer die innesteling als die al plaatsvindt is pas 9 dagen NA je eisprong. Mijn vraag is dus meer wat gebeurd er in de tijd tussen je eisprong en die week erna -> tot eitje zich innesteld of niet. Waarom duurt dit 9 dagen.

Summer18

Summer18

10 uur
307 x gelezen

Hongerige baby

Onze kleine is nu 18 dagen oud en krijgt fles voeding. Maar komt steeds eerder. Nu 2,5 uur 100 ml. Heeft er iemand tips ? Heeft iemand ervaring met johannespitmeel dat ze minder honger hebben ?

Mama2019dec

Mama2019dec

10 uur
330 x gelezen

Buikkrampen voor NOD zonder bloedverlies

Waarschijnlijk woensdag 27 of donderdag 28 november (op dinsdag positieve ovulatie test) eisprong gehad en dus morgen of donderdag NOD. Test nu nog negatief en sinds zondag (eigenlijk alleen ‘s avonds) ontzettende buikkrampen zonder bloedverlies. Wat is het frustrerend om nog niks te weten en te moeten wachten op het moment dat je wel of niet ongesteld gaat worden.. Meer mensen met krampen? Het voelt niet echt als menstruatiekrampen..

Mirr2

Mirr2

13 uur
242 x gelezen

Wat te doen als je overloop op uitgerekende datum

Hoi Ik vroeg mij af wat moet je doen als je bijvoorbeeld nog geen weeen hebt op de uitgerekende datum? Laten ze je doorlopen? Ik heb mijzelf al aangemeld voor het ziekenhuis voor een natuurlijke spontane bevalling met alleen een verloskundige erbij.

LuvMyBoyz

LuvMyBoyz

13 uur
466 x gelezen

Ongesteldheid overgeslagen, wie herkent dit?

hallo allemaal, Ik heb een vraagje en ben erg benieuwd wat jullie ervaringen hier in zijn, als je dit al eens heb meegemaakt en hoe dit komt? Ik ben niet aan de pil etc. Ik heb een spiraaltje gehad maar van het zomer eruit laten halen. Netjes om de 30 dagen ongesteld tot dat in november de ongesteldheid plotseling weg bleef (zwangerschapstest gedaan: negatief) nu 57 dagen later ben ik ongesteld geworden en heb ik dus een hele ongesteldheid overgeslagen. Ik ben erg benieuwd als dit bij jull...

Krownie

Krownie

13 uur
124 x gelezen

Zwanger....best in shock

2 lieve dochters mogen krijgen via ivf. Meerdere pogingen mislukt. Miskraam. En daar vanmorgen ineens een knaltest! Nog nooit zo donker gezien. De urine liep erop en meteen was er die streep. Totaal niet bezig met zwanger worden was immers toch alleen medisch mogelijk. Gisteren nog een topic geopend of een lange cyclus kwaad kon. Op advies van de dames hier vanmorgen een testje gedaan. Nergens last van, snap er niks van.....vragen van hoe dan tot kan ik dit. Alles moet nog even zakken...

Moedervanprinses

Moedervanprinses

13 uur
739 x gelezen

Ervaring tweeling kraam zorg (Rotterdam)

Als alles goed verloopt,hoop ik thuis toch nog wel kraam zorg te mogen ontvangen. Ben een beetje aan het oriënteren en was benieuwd naar andere ervaringen. Tips over verzekeringen of dingen die ik echt niet moet vergeten zijn zeker welkom!! Ervaringen over geboorte hotels zijn ook welkom. Alvast bedankt 😊

ReasonNr2.3

ReasonNr2.3

14 uur
227 x gelezen

Welke hapjes gaven jullie eerst?

Mijn dochter is volgende week 5 maanden. Wil deze week beginnnen met hapjes bijgeven, geef nu nog volledig borstvoeding. Wat gaven jullie als eerste hapje, fruit of groente of gewoon allebei afgewisseld? Maakt misschien ook niet uit? En duurt het lang voordat het echt een voeding overneemt?

Wisterias

Wisterias

15 uur
254 x gelezen

Dag voor ovulatie of dag van ovulatie?

Is het beter om een dag voor ovulatie te klussen of op de dag van ovulatie? De zaadcellen moeten nog een aardige route afleggen natuurlijk.. Ik hoor graag jullie mening! :)

Betje77

Betje77

15 uur
126 x gelezen

35+6 weken Pijn rechts zij

Goedemorgen, Ik ben momenteel 35+6 weken zwanger. Sinds een week heb ik met vlagen enorme pijn rechts in mijn zij. Het begon toen ik moeite had met mijn ontlasting en een microlax mini klysma had gebruikt. Ik kreeg mijn ontlasting daarna ook nog niet soepeler eruit dus ik heb best flink geperst. En daarna is de pijn begonnen. Eerst héél erg. Zo erg dat ik krom liep. Natuurlijk heb ik toen de spoed lijn van de verloskundige gebeld. Zij dacht aan een verstopping dus advis...

Marley91

Marley91

17 uur
174 x gelezen

Ik heb er eigenlijk geen zin in..

Hele plannen maar ik heb er geen zin in.. Ik zie het niet zitten om een vaste trap te plaatsen naar zolder en de zolder op te knappen als slaapkamer. Dit zou alleen wel betekenen dat er op onze slaapkamer een wiegje moet komen te staan. Op zoch geen probleem alleen onze kamer is maar 2,20x 2 meter (ja er moet geklimd worden om eruit te kunnen) en klinkt mij niet ideaal. Maar ik zie zo gigantisch op tegen de zooi en de stress dat ik eigenlijk zoiets heb van "dat doen we volgend jaar zomer wel"....

Badeendje2018

Badeendje2018

1 dag
1036 x gelezen

Frustratie ten top

Vandaag mijn NOD na positieve ovulatietest van 23 november en nog steeds een licht streepje op mijn testen vandaag een ander merk gedaan en toch weer een vaag streepje, ik snap er niks meer van en hoop dat ik snel ongesteld wordt mijn cyclus duurt nu al 41 dagen 😣😣

Anno1995

Anno1995

1 dag
709 x gelezen

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

9 leden zijn nu online
Aanmelden