Voor iedereen die gister mijn topic hebben gelezen over het bloedverlies hier een update!

Na een verschrikkelijke nacht met nachtmerries vol bloed en elk uur wakker te zijn geweest ging ik vanmorgen met flinke tegen zin naar de wc, bang voor wat ik aan zou treffen. Tot mijn grote verbazing was het maandverband schoon. Yes!! Geen bloed meer.. maar die krampen zijn nog niet weg.. wat moet ik nou?!

Om 9 uur belde de verloskundige om te vragen hoe de nacht was geweest. Dus ik legde uit dat het tot ik naar bed ging flinke bloedingen waren geweest. En de verloskundige gaf al aan dat is geen goed teken. “ wil je nog een echo?!” Tuurlijk heel graag! Onze zoon bij oma afgezet en vol spanning stonden we om 10 uur voor de praktijk. De verloskundige gaf aan dat we het beter van het slechtste uit konden gaan.

Daar lag ik dan.. vol ongeloof en verdriet de koude gel op mijn buik. Maar tot onze verbazing en vooral de enorme verbazing bij de verloskundige was onze kleine frummel enorm gegroeit, en druk aan het spartelen met zijn/haar beentjes. Het hartje klopte zoals het moest en ik zou inplaats van 10+5 al zeker 11 weken in verwachting zijn van onze tweede.

De tranen begonnen te stromen wat een geluk en wat een geweldig gevoel!

Kleine frummel we zijn zo onwijs blij dat je het zo goed doet! Maar wil je papa en mama niet meer zo laten schrikken?!

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in September 2020


reacties (7)    Verversen


  • Anna-76

    😀prachtig nieuws

  • Lama94

    Wat prachtig om het hartje te mogen zien kloppen!

  • Babyblessed

    Heel blij dat het goed is gegaan! Heb hetzelfde gehad met mijn dochter maar niet zo heftig. Wel 4/5 maand lang bloed verloren waardoor ze zeiden dat het mis zou gaan. Maar ons meisje was godzijdank ook blijven zitten.

  • Mama-van-2-prachtige-dametjes

    Zo te zien krijg je een meisje.... ik ben benieuwd of ik gelijk heb

  • MamavanJJ17

    Hihi wij zijn ook heel benieuwd wat het wordt ☺️

  • LisanW

    Yes!!! Wat een goed bericht. Durfde bijna niet te kijken of je een topic had geopend na gisteren. En nu eerst maar even bijkomen van de schrik

  • C.helletje

    Och wat ontzettend geweldig nieuws!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50