Okee,,, ik moet even van me afschrijven.

Ik zit nu in ronde 3 om zwanger te worden van een eerste kindje. Afgelopen week voel ik me de hele week al wat anders. Extreem moe en pijntjes. Ik legde dit neer bij ontzettende drukte op 't werk. Vanochtend werd ik wakker en had ik 't gevoel dat ik een testje moest doen. Zwangerschapstest is eigenlijk te vroeg en vond ik zonde om op te gebruiken terwijl ik nog voor m'n nod zit.

Op 5 november waarschijnlijk mijn eisprong gehad. Dit heb ik getest met ovulatietesten en aan de hand van temperaturen. Op 5 november had ik een temp dipje en op 6 november maakte deze een grote sprong omhoog en blijft tot nu toe hoog.

Ik had ergens gelezen dat een ovulatietest soms ook positief kan uitslaan terwijl je zwanger bent. Omdat ik een zwangerschapstest te vroeg vondt maar nog genoeg ovulatietestjes heb liggen wilde ik een gokje wagen (ik weet dat dit natuurlijk niet 100% betrouwbaar is)

Deze ovulatietest is gewoon hartstikke positief! Na mijn idee kan dit niet de ovulatie zijn omdat mijn temperatuur nog steeds hoog zit.

Ik weet dat ik 't pas zeker weet als ik een zwangerschapstest heb gedaan, maar zou 't dan deze ronde gelukt zijn? 🍀💕

(In de reacties zet ik nog even m'n temperatuurkaart zodat jullie mee kunnen kijken)

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Fotomix


reacties (11)    Verversen


  • Lady-Whistledown

    Ik hoop voor je dat het gelukt is maar aan de hand van een ovulatietest valt dat natuurlijk niet te zeggen. LH maak je gedurende je gehele cyclus aan. Vanaf NOD testen met een zwangerschapstest.

  • HappySingleMom

    Ik weet dat je dat je hele cyclus aanmaakt maar als je ovulatie is geweest en dus je piek is geweest piekt de test niet weer, tenminste andere maanden niet. En nu dus wel een donkerdere teststreep dan controlestreep terwijl ik weet dat eisprong is geweest en m'n temperatuur nog steeds hoog is...

  • MamaM88

    Ohhhhh wauw spannend! Testje halen lijkt mij ☺️ ik hoop het zo voor je 🍀🍀😘

  • Nog-even!

    Het klinkt hoopvol morgen maar eens een zwangerschapstest proberen of nog even geduld oefenen als je wat zekerder van het testresultaat wil zijn

  • HappySingleMom

    🍀

  • Mamasgirls

    Een ovulatie test is bedoeld naja spreekt voor zich. Zou een zw test doen dan heb je duidelijkheid die is daar ook voor bedoeld. Pas dan weet je of de ovulatie test eventueel van hcg is ja of nee

  • JustAMom

    Ovulatietesten zijn altijd gekleurd. Pas als ie echt knalt is tie positief in de zin dat je eisprong eraan komt. Deze is dus niet positief. Als je denkt dat je zwangerschapskwaaltjes hebt, dan zou je al genoeg hcg moeten hebben om een zw.test te kunnen doen (Kruidvat / Trekpleister 2 voor 5 euro zijn het best). Maar aan de hand van deze test kun je helaas echt niks zeggen.

  • HappySingleMom

    Links is test streep en rechts is controlestreep. Teststreep is dus donkerder dan controlestreep.

    Ik weet dat je hier geen zekerheid mee krijgt maar omdat ik 't gelezen had en dus vaker voorkomt wilde ik een gokje wagen. Mocht 't zo zijn weet ik ook dat 't nu nog zo vroeg is dat 't ook zeker nog mis kan gaan.....

  • JustAMom

    Ooh sorry! Dan is het een ander verhaal, haha. Spannend!

  • HappySingleMom
    Temperatuurkaart
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50