Gisteren was onze kleine boef Mirza al weer 1 jaar! Pfff wat gaat dat snel zeg. We hebben er een leuke dag van gemaakt met ons gezinnetje, dat van mijn broer en mijn moeder in Plaswijckpark. Ik wilde expliciet geen feest of te veel visite omdat ik daar bij mijn oudste nadien spijt van had. Uiteindelijk is hij weer veel te veel verwend maar we hebben er van genoten.

Qua ontwikkeling gaat alles goed. Zit qua lengte en gewicht op de +2 lijn, klapt in zijn handjes, zwaait, danst, doet gek en kan nu zo'n 4 meter los lopen als hij kruipen niet gemakkelijker vind. Spelen met speelgoed interesseert hem niet veel, kapot maken is veel leuker. Ook vindt hij het zwembad leuk en het speelhuisje in de tuin.

Qua gezondheid zijn we nog even zoekende . Hij heeft flink last van oorontstekingen en heeft alle virussen die heersen al mee gekregen. Heeft vaak last van koorts en eczeem. Zo geven we hem een tijd geen rode producten meer omdat hij daar rode vlekken van krijgt en spuugt. Hij heeft nu al weer zijn derde antibiotica kuur in twee weken voor zijn oor. Helaas slaapt hij heel slecht, slaapt nog niet door en als hij wakker is geweest moet hij melk hebben om in te slapen. Erg vermoeiend ondat zus ook niet doorslaapt.

Qua karakter is hij een echte boef. Heel lief, houd van knuffelen, een charmeur, maar verlegt graag de grenzen, is heel ontdekkend, blijft proberen en is een tikkie jaloers. Dat laatste vooral naar mama, oma en zus toe. Hij geniet overal van de aandacht. Zijn krijs is verschrikkelijk, mijn man wil niet eens meer op vakantie :).

Al met al een heerlijk mannetje, we genieten er iedere dag van. Mindere dagen hebben we zeker, maar zijn lach doet mij smelten. Ik hoop dat we een gezond jaar tegemoet zullen gaan!

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Fotomix


reacties (2)    Verversen


  • Cynthia_W

    Leuk om te lezen en de foto's te zien! Wat een schatje! Volgens mij heeft hij een fantastische verjaardag gehad in plaswijckpark.

    En zn outfit is echt geweldig!

    Gefeliciteerd met je 1 jarige zoon! En een gezond jaa4 toegewenst!

  • Lewi

    Dank je wel! Inderdaad heerlijk genoten van het water en de speeltuin. Ben zelf niet zo fan van boxpakjes en jumpsuits, maar vond deze print ook zo leuk! We gaan het zien wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Fijne zondag!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50