charly's profiel

Over mij

Hallo!

Mijn naam is Charly, 31 jaar en in 2003 de pil uit het raam gegooid. Inmidels zijn we zes jaar verder en nu is het zover: we zijn zwanger!!! We zijn verschrikkelijk blij !

Deze site vind ik erg leuk omdat het zo herkenbaar is wat er geschreven wordt, heerlijk om te lezen dat veel vrouwen last hebben van kwaaltjes en pijntjes!

Ik hoop dat we allemaal een hele fijne zwangerschap tegemoet gaan en dat we elkaar een beetje kunnen helpen !!!

Groetjes,
Charly

Inmiddels ben ik bevallen van onze prachtige zoon Pepijn, hij is op 18 oktober 2009 geboren, twee dagen na mijn uitgerekende datum. Na een hele lastige start die bol stond van de krampjes en huilbuien gaat het nu een stuk beter. We zijn goed aan elkaar gewend en het is echt een beer van een mannetje, heerlijk!

Groetjes,
Charly

En nu leven we in 2012 en zijn we alweer een half jaar bezig om een broertje/zusje voor Pepijn te maken. Helaas wil het ook nu niet goed lukken, maar elke maand is het weer spannend!

En inmiddels is het einde van 2013 in zicht, ben ik wegens omstandigheden aan de pil en is het nog niet gelukt om weer zwanger te worden. We hopen dat 2014 daar verandering in gaat brengen....

Ook op mijn profiel:


Geboortedatum: 18/10/2009

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 2 dagen vier ik mijn 10-jarenjubileum. Ik schreef 666 reacties op blogs. Ik heb op 5 Topics gereageerd.. Ik heb 33 Vrienden gemaakt.Ik heb 2645 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 0 's (Boe..) en heb 3 's aan anderen gegeven.