Yune's profiel

Over mij

Hallo, ik zal me even voorstellen...

De naam is Yuné, 29 jaar oud en ik ben bijna 3 jaar verloofd met Martijn (40). (sinds 20 april 2015 )

Ik werk op dit moment voor 12 uur in de week bij de Albert Heijn achter de kassa, in samenwerking met Voorzet jobcoaching, Mijn verloofde is afgestudeerd op het grafisch vormgeven, Hij heeft werk gevonden bij Modiforce, tot aan maart dit jaar, dus we hopen dat hij daarna een vaste aanstelling krijgt, zodat we een eigen huis kunnen vinden om te huren of te kopen..

Ik heb vanaf jongs af aan al een kinderwens, maar door omstandigheden is het er tot nu toe niet van gekomen. Mijn verloofde en ik willen een kindje kunnen bieden wat het verdiend, twee ouders, een dak boven het hoofd, werk en daarmee inkomen. Om onze toekomstige kind(eren) een goed thuis te geven.

Ik hou via een app mijn cyclus in de gaten, die varieerd tussen de 25 en de 28 dagen. Door middel van ovulatie testjes ( van zwanger en kids ) kan ik in de gaten houden wanneer de  LH piek is geweest. Ik ben zelf al ruim 4 jaar van de pil af (ik hou niet van die hormonen) - mocht het onverwacht gebeuren, dan is 't welkom.

Ook op mijn profiel:


Laatste: 23/05/2016
Laatste: 14/12/2017

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 54 dagen vier ik mijn 3-jarenjubileum. Ik schreef 282 reacties op blogs en 19 reacties op artikelen. In het forum heb ik 14 Topics geopend. Ik heb op 505 Topics gereageerd.. Ik heb 4 Vrienden gemaakt.Ik heb 28 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 15 's en heb 132 's aan anderen gegeven. Bedankt!