Volg ons overal!

Yune's Profiel

Over mij

Hallo, ik zal me even voorstellen...

De naam is Yuné, 29 jaar oud en ik ben nu ruim 2 jaar verloofd met Martijn (40). (sinds 20 april 2015 )

Ik werk op dit moment voor 12 uur in de week bij de Albert Heijn achter de kassa, in samenwerking met Voorzet jobcoaching, Mijn verloofde is afgestudeerd op het grafisch vormgeven, nu hopen we gauw werk en een eigen huis te vinden.

Ik heb vanaf jongs af aan al een kinderwens, maar door omstandigheden is het er tot nu toe niet van gekomen. Mijn verloofde en ik willen een kindje kunnen bieden wat het verdiend, twee ouders, een dak boven het hoofd, werk en daarmee inkomen. Om onze toekomstige kind(eren) een goed thuis te geven.

Ik hou via een app mijn cyclus in de gaten, die varieerd tussen de 25 en de 28 dagen. Door middel van ovulatie testjes ( van zwanger en kids ) kan ik in de gaten houden wanneer de  LH piek is geweest. Ik ben zelf al ruim 2 jaar van de pil af (ik hou niet van die hormonen) - mocht het onverwacht gebeuren, dan is 't welkom, maar tot die tijd vrijen we veilig :)

Ook op mijn profiel:


Laatste: 23-05-2016
Laatste: 11-06-2017

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 28 dagen ben ik 800 dagen lid. Ik schreef 232 reacties op blogs en 10 reacties op artikelen. In het forum heb ik 13 topics geopend. Ik heb op 458 topics gereageerd. Ik heb 3 vrienden gemaakt en heb 32 berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 12 's en heb 121 's aan anderen gegeven. Bedankt!