In ronde 17 en hoe nu verder

Na de cyclus monitoring terug geweest bij de gynaecoloog.
Alles is goed, goede eisprong en ook mn baarmoederslijmvlies is nu goed met behulp van tarwekiemolie.
Ik hoef nu geen baarmoeder foto omdat ik deze al eens heb gehad en alles toen goed was.
Mijn vriend moet deze week nog zijn zaad laten controleren en als hier ook niets uitkomt gaan we nog 6mnd zelf proberen dus tot ronde 22 en daarna kijken wat voor traject voor ons de juiste is..

Moelijk maar voor nu hebben we nog de meeste kans om zelf zwanger te worden dus dat hopen we dan ook maar ..

364 x gelezen, 1

reacties (2)


 • wensje89

  Jeetje Ilse, ik ben even niet actief geweest omdat ik dacht ik ga er niet mee bezig zijn (lukt dus niet). Maar ik lees dat jij ook nog niet zwanger bent. Wat vervelend zeg. We hebben regelmatig op elkaar gereageerd dus viel meteen op toen ik jou stukje zag. Wij gaan nu ook nog tot juni zelf proberen en daarna komen we in aanmerking voor iui. Natuurlijk hoop ik dat het ons voor die tijd zelf lukt. Ik wil even zeggen dat ik voor jullie ook zeker hoop dat het jullie voor die tijd gegund is.

 • ~ilse~

  Wat lief. .

  En ja ik heb het ook geprobeerd maar idd elke maand ging ik toch weer even kijken en er niet mee bezig zijn kan ik gewoon niet.

  Ook wij hopen niet het hele ziekenhuis traject in te moeten, wij weten nog niet wat we hierna mogen doen als het niet is gelukt..

  Ik hoop ook voor jullie dat het nu toch wel snel raak mag zijn!

  Gaat het verder wel goed met je?

  Ik ben erg opgelucht dat er niets te vinden was maar daardoor wel weer onzeker waarom lukt het dan niet he? Maar wel rustiger omdat ik weet dat we over een half jar dan maar geholpen worden.