Volg ons overal!

36 weken zwanger

Alweer bijna 36 weken zwanger!
Ik vind het zwaar. Eigenlijk mag ik niet klagen want heb een voorspoedige zwangerschap gehad. Maar man man man ik vind het pittig nu. Ik slaap al een tijd super slecht. Het maakt niet uit hoe moe ik ben ik ben snachts toch wel weer wakker. Daarbij ben ik ineens heel veel misselijk echt net alsof ik weer net zwanger ben. En de laatste dagen heb ik flink last van voorweeen die echt best wel pittig zijn. En krijg steeds meer last van mijn bekken. Het is nu nog vakantie maar kijk echt ontzettend op tegen volgende week als ik Sophie weer naar school moet brengen samen met Sem op de fiets. Hopelijk voel ik me dan beter.

Morgen hebben we een de liggingsecho en een extra groeiecho omdat mijn buik te klein zou zijn. Met andere woorden de baby was met 20 weken zo groot dat hij op de bovenstelijn viel en ik een suikertest moest doen.. met de 4d echo was hij gewoon heel gemiddeld en nu zou hij ineens klein zijn. Dat lijkt me dus erg sterk en maak me eerlijk gezegd ook geen zorgen. De vk maakte zich ook niet echt zorgen ze had zelf ook zoiets van dat lijkt me sterk maar voor de zekerheid doen we toch maar een echo. Waarschijnlijk ligt hij al heel diep ingedaalt en komt het daardoor.

Een paar weken geleden heb ik een hypnobirthingboek gekocht. Een beetje laat maar heb wel het idee dat ik er wat aan ga hebben en nu al heb. Ik ben op een of andere manier heel gespannen en gestresst over de bevalling dit x. Vind het zo eng om het weer te doen pff. De hormonen gaan echt met me op de loop hoor ben echt een paniekerige angsthaas geworden bah. Heb jaren lang een paniekstoornis gehad en was daar zo goed als overheen maar deze zwangerschap is het door hormonen echt weer terug aan het komen.. afschuwelijk. Hoop dat dit straks weer weg gaat als ik ben bevallen want word er gek van.

Voor de rest gaat alles gelukkig goed. Ik hoop dat de hypnosessies me gaan helpen om rustig te blijven. Moest dit gezeur even van me afschrijven! Ik ga maar weer proberen te slapen want ben al weer op sinds een uurtje of 3.
xx

325 x gelezen, 1 knuffels

Geplaatst in Zwangerschap

Reacties (1)