Lang lang geleden

Dat is lang geleden dat ik wat geschreven heb zeg!


En het is niet eens samen te vatten wat wij afgelopen 1,5 jaar doorgemaakt hebben. Onze jongste dochter is ernstig ziek. Heeft inmiddels voor de kenners een PEG-J... dubbellumen. We hebben ontzettend veel in het ziekenhuis gezeten. Maar we hebben ook heel veel genoten van ons meiden en boy. 


Ze doen het goed op school. Spelen graag buiten .. maar ook binnen met robotjes.. swtich.. en noem maar op. Eigenlijk moeten we ook onze zegeningen tellen. 


Loise gaat ondanks haar ziek zijn ook als een speer. Vanmiddag vroeg ze wanneer ben ik ook al weer jarig? ' 14 jou?' .. daar bedoelt ze dan 14 mei mee.. . :) Zo grappig!..


Stiekem rammelt het ook nog wel dus wie weet als Loise straks naar school gaat.... Alhoewel we nu net aan het bij komen zijn van alle ziekenhuis ellende. En zij naar Mappa mondo gaat om het weekend zodat we ook wat ruimte voor de andere kinderen hebben. Ben benieuwd wie dit nog lezen :)


931 x gelezen, 1

reacties (3)


  • Si78

    Ik lees dit uiteraard haha! Ja meid knap hoor hoe jullie ermee omgaan want het is zeer enrnstig met jullie kleine meid. Ik hoop dat ze elke dag wat meer vooruit mag gaan! Ja kriebelt het nog voor een 5e kindje? Poe ik vind eentje soms al pittig haha maar toch bezig voor nummertje 2. Laat snel nog maar eens wat van je horen xxx

  • Ize

    Hey meis! Dat is inderdaad lang geleden zeg. De laatste keer dat we contact hadden was Loise nog een baby. Wat naar om te lezen dat ze ernstig ziek is, wat heeft ze (als ik vragen mag)?  • MemLB

    Ik heb je blog gelezen ;), maar kende je verhaal al. Ook via dit forum wil ik je veel sterkte toewensen met je dochter en de rest van jullie mooie gezin. Zijn jullie al aan het kijken voor een school?