Groei echo 33+4 weken

Vanmorgen weer de 2 wekelijkse controle gehad in het ziekenhuis, gelukkig heeft de acute rust nog op 1 van ons baat en dat is mijn “kleine” meisje! Ze loopt nog maar 1 week achter op groei 🎉 Ik heb het daarentegen wel erg zwaar, gister schoot het in mijn onderrug en nu loop ik als een bejaarde, de pijn in mijn rug/bovenbuik blijven aanhouden maar daar kunnen ze niks meer aan doen dan PCM voorschrijven. Vanmiddag heb ik een intro gesprek met de fysio, hopelijk kan zij mij helpen want de gyn denkt dat het vanuit mijn bekken komt, ook raadde ze een bekkenband aan, maar ja welke moet ik dan nemen en met nog 6 weken (officieel) op de teller is het dan nog de moeite waard?

655 x gelezen, 1

reacties (3)


 • tweede83

  fijn dat het met de kleine meid goed gaat! Voor jou helaas dan weer niet..

  ik zou toch kijken naar een band en zeker als het geadviseerd word. Het word namelijk niet voor niets gezegd. Ik zou wel navraag doen bij de fysio en vooral vragen wat er kan gebeuren als je het niet zou doen. Ik denk dat het je wel makkelijker kan maken de komende 6 weken en vergeet ook niet dat je moet herstellen van een bevalling straks. Heel veel sterkte de komende 6 weken nog, succes met de laatste loodjes!!

 • Rapunzel92

  Bedankt voor je lieve bericht!

  Gisteravond bij de fysio tot de conclusie gekomen dat het (gelukkig) niet aan mijn bekken ligt! Mijn spieren rond en tussen mijn ribben zijn overbelast en heeft ze heel fijn een half uur lang op die plek(ken) gemasseerd, resultaat heel veel pijn daarna maar vannacht (buiten de nachtelijke wc bezoeken om) niet eruit gehoeven voor paracetamol of spiergel!

  Vrijdag mag ik weer terug komen ❤️

 • tweede83

  oh wat fijn! Heerlijk dat je dan gewoon verder kunt slapen! Scheelt zoveel dat je zonder pijn kunt slapen. al helemaal super dat het niet aan je bekken ligt. Beterschap en succes met de laatste loodjes hoor!