Zou ik het ooit weer durven?

Een zwangerschap? Na mijn stilgeboren meisje? Zou ik het ooit aandurven om mijn oudste dochter een broertje of o zo gewild zusje te geven?! Voor de duidelijkheid; ze heeft het niet zo op jongetjes dus wilde per se een zusje. Die kreeg ze, maar niet zoals we het graag hadden gezien. Waar ik al vrij snel zei na de stilgeboorte; er komt er het liefst zo snel mogelijk nog 1, twijfel ik nu steeds meer naarmate de tijd verstrijkt.

1094 x gelezen, 5

reacties (6)


 • Starbaby-mamma-van-Declan

  Geloof me, je gaat weer durven.. Maar geef het tijd. Het is het ergste wat je kan meemaken en veranderd je ontzettend. Ik heb echt 3 jaar nodig gehad het een plaats te geven en verwerken. Je zal zelf goed merken wanneer je er weer klaar voor bent. Makkelijk is het niet na zo'n ervaring maar denk wel dat je uiteindelijk zoveel sterker wordt ervan. Mijn engeltje Levi is mijn redding geweest en nu mijn beschermengel , maar pas nu na 7 jaar kan ik dat zeggen. En ook nu pas gaat een zwangerschap goed..

 • Barbamammie79

 • Smsm

  Herken je angst heel erg! Zit hier zelf ook met die vraag na 4 vlinders! Ben er na 2 jaar denken nog niet uit!

 • beamke

  Alleen jijzelf kunt die vraag beantwoorden. Het is nog maar kort geleden. Ik zou mijn lichaam eerst de tijd geven om goed te herstellen en deze vraag vooruit schuiven. Accepteer dat het antwoord voor nu 'ik weet het niet' is. Een groter leeftijdsverschil is echt niet zo erg.

 • Lillybell

  Geef het de tijd.. de kans is heel groot dat een eventueel broertje of zusje voor Robyn en Naomi met veel lawaai ter wereld komt, maar wacht tot je je er zelf goed bij voelt