Zou ik het ooit weer durven?
Volg ons overal!


Zou ik het ooit weer durven?

Een zwangerschap? Na mijn stilgeboren meisje? Zou ik het ooit aandurven om mijn oudste dochter een broertje of o zo gewild zusje te geven?! Voor de duidelijkheid; ze heeft het niet zo op jongetjes dus wilde per se een zusje. Die kreeg ze, maar niet zoals we het graag hadden gezien. Waar ik al vrij snel zei na de stilgeboorte; er komt er het liefst zo snel mogelijk nog 1, twijfel ik nu steeds meer naarmate de tijd verstrijkt.

870 x gelezen, 5 knuffels

Geplaatst in Overig

Reacties (9)


 • Misseswegduif

  Geef het tijd meis het is allemaal niet niks! Heel erg veel sterkte meis

 • Starbaby

  Geloof me, je gaat weer durven.. Maar geef het tijd. Het is het ergste wat je kan meemaken en veranderd je ontzettend. Ik heb echt 3 jaar nodig gehad het een plaats te geven en verwerken. Je zal zelf goed merken wanneer je er weer klaar voor bent. Makkelijk is het niet na zo'n ervaring maar denk wel dat je uiteindelijk zoveel sterker wordt ervan. Mijn engeltje Levi is mijn redding geweest en nu mijn beschermengel , maar pas nu na 7 jaar kan ik dat zeggen. En ook nu pas gaat een zwangerschap goed..

 • Dimmetje78

  Iedere keer dat ik op bb inlog hoop ik ergens een blog te lezen met goed nieuws van jou! Jou verhaal maakte destijds op mij een onwijs grote indruk.

  Je lichaam heeft ook de tijd nodig weer te herstellen maar ook geestelijk moet je er natuurlijk weer aan toe zijn. Helemaal onbezorgd zal het niet meer zijn daarvoor heb je nu teveel meegemaakt..

  Maar de kans is vele malen groter dat het de volgende keer gewoon goed gaat en jullie samen met gezond kindje het ziekenhuis mogen verlaten!

 • Ram2012

  Er is genoeg goed nieuws hoor! Ik ben nu voorlopig klaar bij de internist, foliumzuur is erg hoog op peil nu. In eerste instantie was de waarde te laag met 7,0. Dat moet boven de 10,0 zijn. Na 4 weken zat ie op 24,1 en nu op +45,0. Ze meten de waarde niet hoger dan 45 dus zit daarboven. Dus wat dat betreft groen licht om het weer te proberen. Moet waarschijnlijk levenslang foliumzuur slikken, later in lagere dosering.

  We hebben ons huis te koop gezet en heb net een orienterend gesprek achter de rug voor een opleiding.

  Lichamelijk gaat het erg goed, ben aan het sporten gegaan. Zit helaas nu wel in de haaruitval-fase, helaas ontkom ik daar ook niet aan 😔

  De kans is ook groot dat het goed gaat maar heb toch zo'n gevoel dat het net Russian Roulette is. Dit wil ik namelijk echt niet nog eens meemaken.

 • Dimmetje78

  Wat goed dat je foliumzuur nu op peil is zeg! En zo te lezen een hoop veranderingen in je leven. Leuk weer een opleiding doen! Die haaruitval is minder, maar waarschijnlijk verlies je nu dat haar wat eerder bleef zitten onder invloed van hormonen.

  Geef het de tijd meid, is echt heftig wat jullie hebben meegemaakt, er komt vanzelf een gevoel wat je wilt.

 • Supermammie79

 • Smsm

  Herken je angst heel erg! Zit hier zelf ook met die vraag na 4 vlinders! Ben er na 2 jaar denken nog niet uit!

 • draakjefleanende stip

  Alleen jijzelf kunt die vraag beantwoorden. Het is nog maar kort geleden. Ik zou mijn lichaam eerst de tijd geven om goed te herstellen en deze vraag vooruit schuiven. Accepteer dat het antwoord voor nu 'ik weet het niet' is. Een groter leeftijdsverschil is echt niet zo erg.

 • Liesjje

  Geef het de tijd.. de kans is heel groot dat een eventueel broertje of zusje voor Robyn en Naomi met veel lawaai ter wereld komt, maar wacht tot je je er zelf goed bij voelt