18 maanden!

Allereerst; De beste wensen voor 2018! Dat al jullie dromen voor dit jaar uit mogen komen. Dat 2018 verloopt zonder ziekte en problemen.
Vandaag is mijn kleine meisje 18 maanden! En wat zijn de laatste paar maanden omgevlogen. Ze lijkt onwijs veel op mij, zowel qua uiterlijk en gedrag. Ze is echt een kopie van mama. En ik weet niet zo goed of ik hier blij mee moet zijn of niet, haha!
Ze loopt nu al een tijdje. Klimt op stoelen en op de bank. Ze is gek met onze dieren. Ze kwebbeld de oren van je hoofd, is geen moment stil. Eens per dag heeft ze een momentje van boosheid. Dan ligt ze op de grond te schoppen en zwaaien. Ook dit heeft ze van mij.
Vanmorgen even voor de muur gezet en op de weegschaal voor een nieuwe meting. Madam is nu 85 cm en 13 kilo! Zit ook al geruime tijd in maat 86/92, dus deze lengte had ik wel verwacht.
Lieve mensen, fijne 3 januari 2018!

363 x gelezen, 0

In Baby

reacties (3)


 • beamke

  👍🏻 Fijn om te lezen. 😘

 • ~Luna

  Het gaat echt hard hè! Mijn dame groeit alleen in cognitieve en motorische zin, want ze is maar 9kg en 74,5cm. Zo’n verschil met Sofia! Die van mij is aan de kleine kant en die van jou aan de grote kant. 😁 Ik vind het ook wel grappig als je erover nadenkt. Dat onze kids bij kinderen in de klas komen die een half jaar ouder zijn ongeveer.. dat is nu of zo’n groot verschil!

 • Pooh-Lover

  Ja het gaat nu heel snel! Sofia loopt de hele dag met boekjes heen en weer. Cognitief en motorisch gaat ze nu ook wel snel. Wijst dingen aan, zoekt iets als je erom vraagt. Ze is echt een lekkere lachebek!

  Is inderdaad raar als je er aan denkt, dat ze straks bij wat oudere en jongere kindjes in de klas komt.

  Ik kan Sofia ook vergelijken met haar nichtje, en ook dat verschil is enorm. En dan schelen de 2 dames maar 21 uur.