Vriendin zwanger

Me vriendin appte me net ze zijn net begonnen en meteen in ronde 2 zwanger. En ja dat doet me echt mega veel pijn, ik ben super blij voor haar want ik weet zeker dat zij enhaar vriend super ouders zullen zijn. Maar verdorrie precies nu ik al in me ik word nooit zwanger dip zit hoor ik dit. Het voelt als een messensteek in me hart en ik kan dat, het komt wel gezeur even niet meer aanhoren. Ik wil gewoonverdrietig zijn ik mag ook verdrietig zijn na 18 maanden. En dan hoor ik dat me ex schoonzusje waarbij het ookniet lukte dat zij ook zwanger is. Dus alles komt tegelijk vandaag. Ik geloof niet in god maar toch bid ik elke maand voor een klein wondertje maar helaas ik ben alle hoop verloren :( ik geloof er niet meer in dat we ooit nog een babytje krijgen...

818 x gelezen, 3

reacties (7)


 • LittlePea

  Ik zal de woorden niet zeggen al denk ik ze wel.

  Je dip mag er zijn.... want intens verdrietig ben je. Het voelt zo gemeen als t anderen wel lukt want je gunt het jezelf het allermeest!!!!

  Wees maar even verdrietig en boos. Dat mag.

  Liefs

 • Novalie

  Bedankt voor je lieve woorden, ik gun mezelf ook deze dag even om me rot te voelen zodat ik er morgen weer met frisse moed tegenaan kan. Het blijft gewoon verdomd moeilijk om continu positief te blijven.

 • tweede83

  geef jezelf ook vooral de ruimte om boos en verdrietig te zijn! Dat wil niet zeggen dat je niet blij kunt zijn voor een ander, alleen nu even niet. Heel begrijpelijk dat je het geneuzel van een ander even niet meer aan kunt horen. Dit kun je ook zeggen op een moment als dat. Ook wel eens goed voor een ander om te horen dat hun goed bedoelde opmerkingen niet zo word ervaren. Voor jou een hele dikke knuffel..

 • Wow!

  Er is niks eerlijks aan en wat ik ook schrijf het veranderd niks. Ik hoop dat jullie met hulp van de huisarts en evt andere specialisten erachter kunnen komen waarom het jullie niet lukt en hoe het wel kan lukken. Heel veel sterkte en succes las ook je blog van oktober, een second opinion mag je altijd aanvragen zeker als je er zo enorm moedeloos van word en blijft.

 • Novalie

  Ik heb morgen een afspraak bij de dokter ik wil naar een ander ziekenhuis en meer onderzoeken laten doen zoals een samenlevingstest en of me eileiders geen schade hebben gehad door me ontstekingen.

 • Wow!

  Veel succes morgen