Volg ons overal!

Kiespijn en bang (morgen trekken)

Pff nieuwe jaar begint goed.. kiespijn Zo erg dat ik vannacht geen oog dicht kon doen. Mijn kies ziet grijs en straalt pijn uit in mijn tandvlees naar andere tanden..Ben echt doodsbang dat ik een  milde verdoving krijg vanwege zwangerschap.. Morgen 10.15 kan ik terecht en ben zo bang.. paracetamol helpen niet meer... Morgen laten trekken.. auw auw auw :( Wie heeft dit ook gehad en hoe ging het met de pijn en verdoving?

328 x gelezen, 0 knuffels

Geplaatst in Overig

Reacties (4)


 • ikhouvanmijnschat

  Ik had een gaatje een paar weken terug zonder verdoving gedaan omdat ik bang was dat het schadelijk na twee weken nog steeds pijn had ik een tandvleesontsteking toen weer geboord maar dit keer met verdoving omdat het echt pijn deed het was vlakbij wortel vandaar zon pijn, maar veel beterschap ben nu 3 x keer behandeld en heb nu ook een noodvulling gekregen (met verdoving valt het echt mee en na verdoving heb je ong een paar dagen een helse pijn maar met paracetamol gaat dat beter...

 • tweede83

  ik heb een wortelkanaal behandeling gehad inclusief een goede verdoving. De tandarts weet precies tot hoever en hoeveel hij mag gebruiken om de verdoving toe te passen. Dit kan gerust zonder dat je kindje daar wat van mee krijgt en zeker in het aantal weken waar jij nu in zit. Komt goed hoor!

 • Wow!

  Ik denk dat de pijn meevalt mbt wat je nu voelt. Heel veel succes

 • strelitzia

  Ik heb al mijn verstandskiezen uiteindelijk laten trekken. De behandeling zelf deed geen pijn. Onthoud dat de verdoving plaatselijk werkt. Je kindje merkt meer van jouw stress dan van de verdoving. Als de tandarts alleen maar hoeft te trekken (dus niet boren/snijden e.d.) zal de napijn veel minder zijn dan als de kies met moeite uit de kaak komt. Bouw dus alvast je paracetamolspiegel op. Bedenk ook: de pijn na het trekken is minder dan nu. Sterkte morgen.