Volg ons overal!

Doorgestuurd naar Amsterdam/Rotterdam

Vandaag gesproken met de vader van Britt. Ze moest vandaag naar de arts ivm de bloedziekte die zij zeer waarschijnlijk heeft. Helaas moest de arts even doorbellen met de specialisten in Amsterdam en Rotterdam ,ivm haar leeftijd. Zij zal dan ook verder onderzocht gaan worden in Amsterdam of Rotterdam , daar komt deze week bericht over. Dus we hebben nog geen zekerheid ,maar er komt sowieso een grootschalig bloed onderzoek .
Xx

1265 x gelezen, 1 knuffels

Geplaatst in Overig

Reacties (5)


 • nina2014

  heel veel succes

 • Ruchama

  Sterkte. Rotterdam is een superfijn ziekenhuis, hebben we hele goede ervaringen mee in minder goede situaties. Succes

 • MaaikeT2

  Spannend! En hoe is het nu met Dani? Is hij al bij een psycholoog geweest? En hoe loopt het nu met school en je vermoeden dat hij daar ondervraagd wordt? Pfff... spannend allemaal met Britt. Alsof je nog niet genoeg had om over wakker te liggen. Brrr... Al is het slechts per internet: Know that I've got your back, sista!

 • MAMADEBBY2009

  Met Dani gaat het goed. Pijn in zn benen heeft hij haast niet meer , psycholoog wachten we nog op op de oproep. Maar hij heeft geregeld gesprekken met contact persoon op school. Ik denk dat het de stress is geweest .wel is hij practisch doof aan 1 kant dus 23 febr. Heeft ie een hoortest. Maar verder gaat het echt veel beter!!!

 • MaaikeT2

  Wat fijn om te horen zeg! Nou, nu met Britt ook nog even de lift in. Dat prachtige moppie, heb wel met 'r te doen hoor. Ga jij naar A'dam/R'dam met haar? Of haar vader? Of gaan jullie samen?