#. Tweede wens word niet beantwoord..

Beste dames,
Het is weer een tijdje geleden dat ik hier ben geweest en een blogje heb geschreven.
Maar ik heb het ook zo druk met mijn gezin en werk. Jullie kennen dat zeker en vast wel! ;)
Ons patatje is ook al 30 maanden en binnenkort gaat hij ook naar school maar eerst gaan we nog op 29 maart kennismaken met zijn juf en zijn klasje.
Ik ben zo benieuwd hoe hij zal reageren. En hoe zou ons leven verder gaan met een schoolgaand kindje! Het is weer een heuse mijlpaal die we bereiken in ons leven. Maar nu nog even genieten van onze 'kleine vent' die daarna heel zelfstandig ga worden.
Maar ik kan er niet meer overheen... Ik wil een tweede kindje! Maar vriendlief zie dat niet zitten. Hij wil alles kunnen geven aan Jayden. Snap ik wel maar wij werken allebei en hebben een kleine 3000 euro inkomen wat ik persoonlijk niet slecht vind! OK we moeten niet al te zot doen maar we komen er wel elke maand rond en hebben zelf een beetje over en het is ook niet van te zeggen dat we grote leningen hebben.
Alleen een kleine lening van de auto maar volgend jaar is die afbetaald! We hebben er alle sinds over gepraat waarom hij het niet wilt en het gaat vooral om niet te kort te doen tegenover de kinderen. Hij wil alles kunnen geven aan hen zowel voor kleren en andere nodige dingen en vooral ook de studies. Ik snap hem hierin wel maar ik denk dat we dit allemaal ga kunnen geven. Maar, ze moeten ook leren om even iets te wachten of te delen! Ik zelf heb 3 zussen en ik heb ook veel moeten delen wat ik niet erg vond!
Ik vond het zo fijn om zoveel zussen te hebben ook al hadden we soms ruzie. ^^ Mijn vriend daaraantegen is enig kind. En vond dat ook heel fijn en moest dan ook niks delen en zijn ouders gaven wat ze konden maar mijn vriend heeft ook niet zo een leuke tijd gehad. Ze hadden maar 1 inkomen + werd zijn ouders veel ziek. Zijn papa was eronder door al dat zware werk dat hij deed. Kapotte rug, prothesen in zijn schouders, prostaatkanker,... zijn mama kreeg ook kanker in haar rug en mijn vriend zelf was maar amper 7 jaar oud. Dus ze hebben wel af gezien zowel lichaam als geestelijk als financieel want die ziekenhuisrekeningen bleven maar komen. Ondertussen zijn ze allebei in de 60 en nog steeds krijgen zij ziekenhuisrekeningen.
Dus me vriend heeft wel een zware tijd gekend en daarom zie hij het zo somber ivp een tweede kindje. Ik wou dat hij zo niet dacht want wij hebben totaal een ander leven en situatie, een goede situatie! Enigste nadeel we hebben maar 2 slaapkamers en ons huisje zou toch wat klein worden met 4 personen en een hond. We zijn dan ook van plan om in toekomst een huis te kopen als het ons gegund is natuurlijk.
We kunnen gerust nog even wachten of eerlijk gezegd ik met nog een kindje. Ik zelf ben juist 28 jaar en mijn vriend 30. Ik kan gerust nog 3 á 4 jaar wachten maar daarna hoef het voor mij niet meer. Het enigste dat ik nu kan doen is hem tijd geven en hopen dat hij van gedacht veranderd en dat hij in ziet dat het fijn zou zijn met nog een wondertje erbij! Dan pas zou mijn gezin compleet zijn!

642 x gelezen, 0

reacties (3)


  • nog-even!

    Misschien moet hij beseffen dat jullie zoon waarschijnlijk een gelukkiger mens wordt als hij leert delen, dan wanneer hem alles in de schoot geworpen wordt...

  • Love.Life.Faith

    Denk dat dat juist het probleem is omdat hij later niks in de schoot werd geworpen omdat het soms niet kon en dat was voor hem soms wel vreselijk. Hij heeft alles moeten doen maar heeft inderdaad nooit geleerd om te delen! Ik zie dat gelukkig wel in ons zoontje. Een tijd geleden kwam zijn achter nichtje, terwijl hij met zijn magisch bureau speelde kwam zij af en wou ze er mee spelen, hij ging weg voor haar en speelde met iets anders! Dat was wel leuk om te zien! :)