Vallende sterren

Gisternacht kon je tot 70 vallende sterren per uur zien. Op een nachtje van 8 uur zouden dat dus 560 vallende sterren zijn. 560 wensen die je kan maken, en toch heb ik er maar 1. Dat mijn kinderen gezonde, zelfstandige en liefdevolle personen worden. Hly zal altijd hartpatiënt blijven, dat valt niet te ontkennen. Maar laat haar alsjeblieft mentaal volledig ontwikkelen. Wanneer ik andere kinderen van 10 maanden zie, en zelfs jongere kinderen, doet het mij ergens pijn. Zij kunnen zoveel. Ze beginnen allemaal met rechtstaat en zetten al hun eerste pasjes achter hun loopwagentje. Hly kan ik zo maar laten liggen omdat ze nog niet eens rolt. Ze probeert daaglijks maar het lukt niet. Een maand geleden heeft ze ons op een dag nog 10 keer getrakteerd op een rol. We glommen van trots. Na die ene dag heeft ze het liet meer gedaan. Ze probeert maar het lijkt alsof ze het is vergeten. Zo confronterend.. Ik weet mijn wens wel..

668 x gelezen, 4

In Baby

reacties (4)


 • ~Luna

  Onze meid laat haar trucjes ook altijd even zien en vervolgens eerst dagen of weken niet. Ik denk dat het erbij hoort. Wat dat betreft dus hoop blijven houden hoor! 😘

 • Anna-76

  ❤️

 • nog-even!  Ik weet niet of het je helpt om te horen: maar ook bij mijn kinderen waar niks bijzonders mee is, was het vaak zo dat ze een paar keer rolden, een woordje zeiden of losliepen en daarna soms weken of zelfs maanden niet meer...alsof ze het niet nodig vonden, terwijl ik wist dat ze het konden.... Ik probeer niet te zeggen dat ze niet zou achterlopen hoor, maar eigenlijk alleen dat dit wel een herkenbaar patroon is.... Heel veel sterkte en toch ook fijne momenten toegewenst!!!

 • Lillybell

  Ik hoop ook dat het zoiets is. Volgens de onderzoeken loopt ze wel achter maar hoever precies weten we nog niet.