Volg ons overal!

Gefrustreerd

Pff...wat ben ik vandaag gefrustreerd, ik wil vanalles doen in huis, maar het gaat niet.
Gisteren de kamer waar de baby zal slapen aan het opruimen geweest, het was daar echt een grote stal gevuld met alle rommel die we niet meer nodig hadden.
Mijn man heeft hard gewerkt en ik heb wat mee gerommeld, maar moest regelmatig wat liggen door mijn bekken problemen, maar het ging redelijk.
Maar vandaag...gaat niets meer en ik wou er van profiteren dat de kindjes nog een dagje bij oma waren om te stofzuigen, dweilen en zo voort...
Na een kwartier krijg ik vreselijke pijn in mijn schaambeen en liezen, echt steken. Als ik ga liggen is het na een half uurtje weer weg, tot ik opnieuw iets probeer te doen...
En ik wil zo graag een gekuist huis...maar ik lig hier neer op de bank... frustrerend!

688 x gelezen, 0 knuffels

Geplaatst in Zwangerschap

Reacties (2)


  • Dri3-Kindjes

    Ik heb PRECIES wat jij ook hebt. Van enkel de afwas doen moet ik al 2 uur bijkomen. Ik zit en lig voornamelijk op de bank. Het is wat het is en ik geef eraan toe. Anders kan ik helemaal niks meer!

  • Fixiebliss

    Hee welkom! Ik ook :( was ik vandaag op het gemak aan het stofzuigen en opruimen... levert de pakjesdienst me het verkeerde pakje af waardoor ik eenmaal binnen en het te zien in alle haast naar buiten ben gelopen!!! Lopen? Dat kan ik toch niet meer. Oh jawel dan wel hoor maar heb em kunnen tegenhouden en juiste pakje alsnog gekregen. Nu op de zetel met pijn aan mijn schaambeen en liezen. Zucht daar gaat mijn dagje verder opruimen. Maar ik voel me plots niet meer alleen na jouw bericht.