Ben de teleurstellingen moe :-(!

Hoi dames !

Heb 2jaar geleden in december een spontane zwangerschap gehad,maar die eindigde in een miskraam op 8weken.
Daarna lukte het nietmeer spontaan zwanger te worden.
Na enkele onderzoeken bleek dat ik pcos had,en ben nu de 4de ronde met clomid en pregnyl bezig ...
Tot nu toe zonder resultaat... .
Wordt gek van al die rare gevoelens in men eigen lichaam...denk soms nu is het prijs ...maar helaas steeds een teleurstelling .
Mijn vriend heeft het super moeilijk om op commando te vrijen ...waardoor het soms maar 1keer lukt .
Dit geeft de nodige frustraties .
Deze maal ook maar 1maal gelukt...de 11de testen maar voel nu al stekende pijn in mijn re onderbuik ...dus zal wel weer niets zijn.

Kan iemand me helpen of tips geven om er mee om te gaan ?
Nog iemand zijn vriend/man die hier moeilijkheden met heeft ?

Liefs joke

731 x gelezen, 2

reacties (12)


 • Jverbi

  woensdag testen maar heb al suuuper veel pijn in onderbuik en re onderkant van buik waar de follikel was .dus wrs weer niets :-/ .heb voor de rest ook niets van tekens dat het zo geweest zou zijn...

 • MaaikeT2

  Hoi meid, zwaar he? Hier na 10 jaar en 7 miskramen nu dan eindelijk mama van twee jongens (4,5 en bijna 2 jaar). Maar o, wat zat ik er soms doorheen. De hoop en dan steeds weer de teleurstelling, dat is zo zwaar! Ik hoor je, ik voel je en de tranen schieten me weer in de ogen. Hou vol!

  Neem misschien een paar maanden pauze. Even geen hoop er teleurstelling meer. Bij mij hielp dat (mentaal en emotioneel) enorm. Succes!

 • Jverbi

  Ja zit er echt wat onderdoor vrees ik,terwijl ik met een grote mond altijd zei...ik ga me er niet door laten beïnvloeden.ja miss wel! Hoop zoals jouw uiteindelijk dan toch nog positief nieuws eens te mogen beleven! Soms denk ik van mezelf dat ik dan wel kleinzerig ben als ik jouw verhaal dan lees ...

  Dank je wel!!!

 • Jverbi

  Liesjje Oeis pas op ronde negen,met clomid en pregnyl of??

  Ja hoop ook het achter me te kunnen laten.mijn vriend is niet zo sex gezind ...raar voor een man maar heeft dat altijd al gehad ...dus ja kan een weekendje proberen maar is geen garantie :-)

 • Hoping for

  Niet makkelijk om de romantiek.en het spontane dan te houden. Begrijp de druk van jullie beide zal voor hem ook niet makkelijk zijn. Hier 3x miskraam gehad ook wlke keer spintaan zwanger geraakt maar hartje klopte nooit. Uiteindelijk is het ons toch gelukt toen ik alles had losgelaten en men kinderwens had opgeborgen. Hoop voor jullie dat het niet lang meer op zich laat wachten.

 • Jverbi

  Ooh niet fijn ! Dank je voor je steun ! Hoelang nadat je besloten had het achter je te laten, ben je dan zwanger geworden?

 • Hoping for

  1 maand nadat ik het had losgelaten was ik zwanger,kon het niet geloven dacht steeds dat er iets mis zou gaan. Ben ook geopereerd tijdens men zwangerschap was 4 maand zwanger toen appendix op springen bleek te staan. Was even schrikken heb geen leuke zwangerschap gehad maar heb nu een pracht van een dochter van 3.8 jaar oud.

 • Hoping for

  Hoop nog niet opgeven ken een paar mensen die 5 a 6 jaar hebben geprobeerd en paar ivf pogingen ook hebben ondernomen. Lukt zeker wel hoor. Ken je gevoel hoor hier ook tijdje moeten proberen en ook 1 x clomit gehad met rezultaat overstimulatie van eierstokken we mochten het dan zeker niet doen van gyn. Uiteindelijk spontaan zwanger geraakt toe we hoop opgegeven hadden en ze over ivf begonnen. Komt wel goed hoor.

 • Jverbi

  Ja hoop het echt,begint wat zwaar door te wegen.ook omdat men mama pallitaief is en nog maar een jaar te leven heeft met haar longkanker .zou het graag nog in het komende jaar hebben,dat ze men eerste kindje kan vastnemen.en men papa is al overleden dus hoop dat 1van men ouders het nog mag meemaken..

 • Lillybell

  Hey Joke! Probeer anders om op de dagen dat je extra vruchtbaar bent het gezellig/romantisch te maken om zo de druk er wat vanaf te halen?

 • Jverbi

  Had al eens geprobeerd om gewoon niets te zeggen,had gezegd even een break te nemen met de hormonen...maar toch stiekem verder gedaan zonder er maar iets over te zeggen.zodat het vrijen spontaan en romantisch terug kon zijn ...echter is dat ook maar uitgedraaid op 1keer ...

  zelf maak ik me er ook zo gek in...die dagen tussen pregnyl en testen duren suuuuper lang .

 • Lillybell

  Is ook heel moeilijk om los te laten.. hier in ronde 9 zwanger geworden en was op dat moment zo druk bezig met de voorbereidingen van de trouw en had op dat moment ook echt de gedachte van 'boeie, als ik niet zwanger ben, kan ik lekker drinken op de vrijgezelle en trouw'. Als je met medicatie moet werken is het nog moeilijker om er niet mee bezig te zijn. Kan een weekendje weg gaan niet helpen?