6 weken zwanger!

Lieve dames,

Vandaag precies 6 weken zwanger. 20 november 2017 eindelijk onze eerste echo bij de gynaecoloog. De eerste weken gaan zoo traag. Herkenbaar?
Inmiddels sinds gisteren weer aan de Emesafene tegen de misselijkheid. Ik hield niets meer binnen en kon niet meer functioneren.
Aan de andere kant is de misselijkheid natuurlijk een heel goed teken. M'n HCG is dus flink gestegen. Ik begin langzamerhand weer wat meer vertrouwen te krijgen in mijn lijf. En ik hoop dat we de 20ste een kloppend hartje mogen zien.
En we juli 2018 een prachtig meisje/jongetje in onze armen mogen hebben.

Tot snel!

X

730 x gelezen, 1

reacties (9)


 • 2boysandcounting

  Ik ben morgen 6 weken zwanger. De 29e mn 1e afspraak en echo... Deze weken gaan mij ook zooo langzaam!

 • Jongensmama27

  Ja gaat echt tergend langzaam de tijd, hihi. Jij ook gefeliciteerd!

 • Jij-laat-het-hartjes-regenen

  Zeer herkenbaar, zo wat gingen die eerste weken langzaam. En bij mij inderdaad op het laatst ook, in m'n verlof.

 • Jongensmama27

  Gelukkig dat ik niet de enige ben, hihi. X

 • Nx4

  oh pff de eerste 12 weken gingen zooooo langzaam voor mijn gevoel, daarna gaat het snel en nu morgen 33 weken zwanger en de tijd gaat weer zoooo langzaam voor me gevoel hahah

 • Jongensmama27

  Hihi, het rare is dat ik me dit dus niet meer herinner van de vorige zwangerschappen. Alleen na de 30 weken. Ging alles zoooo langzaam. Hoe voel jij je meid? X

 • Nx4

  jaa bij mij gaat heel deze zwangerschap al anders dan de ander 3 haha, ik voel me redelijk. lopen blijft een probleem, verder ben ik erg onzeker en vraag me.nker waarom, voel haar ook bijna niet meer, maarja morgen weer naar de vk toe dus ben benieuwd. ik ben het zwanger zijn echt beu, kan niet wachten tot het achter se rug is en ik me kleine meid in armen heb haha. enigste wat ik nog heerlijk vind van her zwanger zijn is het niet ongesteld worden haha.

 • Jongensmama27

  Snap ik meid. Hopelijk heb je je kleine meid snel in je armen. Sterkte en succes met de laatste loodjes. 💋