Vervolg stap

Lieve meiden,Naar aanleiding van onze laatste afspraakop 18 december in het plaatstelijke ziekenhuis en de doorverwijziging die wij hebben gekregen, heb ik vandaag contact opgenomen met de VU.De mevrouw bij de VU kon mijn gegevens nog niet vinden in hun dossiers en kon niets voor mij betekenen. Ik heb daarna gelijk gebeld naar het plaatselijke ziekenhuis, de situatie uitgelegd en de mevrouw van het secretariaat gaf aan dat zij de gegevens op 20 december al had doorgestuurd. Ze ging de VU bellen en nogmaals de gegevens doorsturen per fax (dat gaat dus nog lekker ouderwets).Kort daarna werd ik teruggebeld door de VU, dat ze nu wel mijn gegevens hebben ontvangen. Nu moet een arts het dossier 'beoordelen' of we wel in aanmerking komen en voor wat voor behandelingen. Daarna krijg ik van hun bericht. Als het traject voor IVF/ICSI zal worden begonnen krijgen we eerst weer een pak papieren thuis op de mat die we moeten invullen en terugsturen. Daarna zal er pas een eerste gesprek volgen in het IVF-centrum.Ik ben benieuwd hoelang dit allemaal gaat duren. Mijn man vindt het allemaal maar omslachtig, waarom moeten de gegevens nogmaals beoordeeld worden. Gelukkig heb ik iets meer geduld, maar het mag nu ook wel echt voor mij gaan beginnen. Zal 2018 ons jaar worden...of toch niet?X


409 x gelezen, 0

reacties (7)


 • OliviaB

  Ha! Meis!

  Bij ons is het eerste gedeelte PRECIES! Hetzelfde gegaan als bij jullie. Na een telefoontje waren de gegevens ineens wél gevonden. Iets met een centrale postkamer ook ofzo 🤨 heel #ouderwets inderdaad 🤣. Vanaf dat moment ging het gelukkig wél snel en voorspoedig.

  Wij hebben nooit een pak papieren thuis in hoeven vullen hoor! Dus ik vraag me af of dat niet verkeerd aan je doorgegeven is. Je kunt mijn blogs erop na-slaan, daar staat alles in beschreven vanaf telefonisch contact tot aan dit moment. Ook bij ons is alles ná ons lokale ZH via het VUmc gelopen.

  Hoop voor jullie op snel méér duidelijkheid. Ook wij zijn opnieuw in het VU beoordeeld. En blij toe!

  Ben nog alijd zéér tevreden over hun gang van zaken.

  Liefs en succes!

 • Ieriemierie

  Heeej,

  Thanks voor je bericht, ik hoop dat het ook allemaal wat soepeler verloopt dan de vrouw bij de receptie vertelde. Dat klonk niet echt bemoedigend. Ik zal je blogs is lezen hoe het bij jullie is gegaan.

  Ik hoop dat ik dit straks allemaal een stuk positiever ervaar.

  x

 • OliviaB

  Vast wel!

  Wat mij enorm helpt is om alles gewoon te nemen en aanvaarden zoals het komt. Met dit soort dingen weet je bijna altijd dat alles te lang duurt, echter kan het toch ook bijna niet sneller. Mede door dit forum alleen al weet je dat er zóveel mensen meer kampen met fertiliteitproblemen. Dat heeft mij echt enorm verbaasd en versteld doen staan.

  *dinsdag moesten wij om 8.00 melden in het IVF centrum, nou het leek wel of ik op een zaterdagochtend bij de bakker stond ☹️ Zó druk!

  Dat het dan in ons geval nog zó snel is gegaan, zie ik als een wonder. 🙏

  Wij zijn nu al met al 8 maanden bezig (7 maanden over gedaan van 1e afspraak in lokaal ZH tot aan begin van ICSI 1.0 gestart in het VUmc.)

  Keep the faith meis!

  Als er wat is, benader me!

 • LittlePea

  Ik ben t wel met je man eens! Vind t sowieso erg lang duren allemaal bij jullie.

  Veel sterkte met het vele wachten.

  Xx

 • Ieriemierie

  Dank je wel. Het duurt inderdaad wel lang, maar hopelijk valt het deze keer mee.

  Als ik op korte termijn niks hoor, hang ik wel weer aan de telefoon

  x

 • Wow!

  Ik hoop dat 2018 jullie.jaar word! Heel veel succes

 • Ieriemierie

  Dank je wel.