Volg ons overal!

2e ronde

Afgelopen maandag (11 september) was mijn temperatuur gezakt naar 36,4.
Later op de ochtend (op me werk! 😲) verscheen de 2 dagen eerder dan verwacht.
De cyclus was 26 dagen met 12 dagen na ovulatie. 12 dagen is aan de korte kant om in te kunnen nestelen dus ik hoop dat deze ronde het beter gaat!
Vandaag is de menstruatie alweer bijna weg. Vanmorgen bij mijn masseuse langs geweest en zij doet ook de reversie methode, dreamchild (op te zoeken op google)
Mijn energie kon ze even niet te pakken krijgen, maar wel van iemand anders. Ik zei misschien de ziel van de toekomstige baby? De ziel is namelijk vaak al voor de bevruchting van het eitje aanwezig. (De ziel 'kiest' zelf welke ouders hij/zij wil ahankelijk van de lessen die hij/zij moet leren in dit leven. De ziel is dus al van te voren 'aanwezig', zou mijn poes daarom op schoot gaan liggen elke keer? Dit doet ze sinds 1,5 week)
Ze ging invoelen op die energie maar gaf er niet echt duidelijk antwoord op. Maar haar gezicht sprak boekdelen!!
Ik heb dus goede moed dat het goed gaat komen 😊
Volgende week (woensdag de 20e) begint de vruchtbare periode weer. We gaan heel hard duimen 😍

320 x gelezen, 0 knuffels

Geplaatst in Zwanger worden

Reacties (1)


  • m4ndyy

    Heel veel succes aankomende periode.

    Van dreamchild nog nooit gehoord, klinkt bijzonder.. in mei dit jaar ben ik zwanger geraakt en paar dagen voor de bevruchting begon mijn zoontje over een zusje later die maand een positieve test echt een bbz en hij had het er dan niet meer over tot aan afgelopen zaterdag avond nu net vruchtbare periode voorbij.. wellicht een voorteken??