Teleurgesteld

Hallo allemaal!

Hier ben ik weer met een nieuw blogje. Ik wilde eigenlijk pas weer bloggen als ik bij de gyn was geweest, maar er is al iets aan vooraf gegaan. Misschien ben ik een stresskipje, maar ik moet het toch eventjes kwijt.


Ik heb dus 14-7 een afspraak bij de gyn om mijn spiraal te laten verwijderen. Hiervoor had ik een verwijsbrief nodig. Dus ik bel mijn huisarts en de assistente zegt: Ja hoor geen probleem. Omdat ik pas verhuisd ben en daar nog geen huisarts heb was het ook geen probleem om de verwijsbrief op te sturen naar mijn nieuwe adres.


Wordt ik een paar uur later teruggebeld door een andere assistente van de huisarts. 'De huisarts kan zelf ook je spiraaltje verwijderen, dus als je wil kan je ook gewoon hier terecht' zegt ze. Ik vraag nog of ik voor de zekerheid mijn afspraak bij de gyn moet laten staan. Ze zegt: Nou dat hoeft niet, maar als dat voor jou prettiger voelt, dan kan dat natuurlijk. Maar 9 van de 10x is het spiraaltje makkelijk door de huisarts verwijderd zegt de assistente. Ik blij, want dat zou betekenen dat mijn spiraal er eerder uit zou zijn en we gelijk konden beginnen met proberen om zwanger te worden!! Jippie!!


Afgelopen vrijdag met enorme zenuwen (ook van Cire ;-)) naar de huisarts. Ze roept ons binnen en benadrukt nogmaals dat het 9 van de 10x goed gaat en de spiraal er zo uit zal zijn en ik ga op de behandeltafel liggen. Als ze een paar min bezig is, vraagt ze of ze me geen pijn doet. Neeeeee, doet geen pijn, voel wel wat, maar pijn kan ik het niet noemen. Eerder vervelend ofzo. Fijn zegt ze, want ik moet een andere eendebek pakken, ik kan wel bij de spiraal, maar krijg um niet lekker te pakken ofzo. Hop, nieuwe eendebek en weer begint ze te rommelen daar van binnen. Sorry, ik krijg de spiraal er niet uit. Het lijkt wel of hij vastzit, dus je zal toch naar de gyn in het ziekenhuis moeten.


Alsof de grond onder mijn voeten vandaan zakt, de tranen wellen op en gelukkig was ik alleen om me aan te kleden. De huisarts was ondertussen een verwijsbrief aan het maken en Cire vroeg wat er aan de hand was. Pffff, wat een enorme teleurstelling. Nu zullen er wel veel dames denken: ach dat is niks, maar voor mij toch echt wel.


Kom op... ff vriendelijk blijven tegen de huisarts ( die in mijn ogen, ons blij heeft gemaakt met een dooie mus) en aanpakken die verwijsbrief. Gelukkig heb ik de afspraak bij de gyn niet afgebeld en moet ik dus nu afwachten wat er 14-7 gaat gebeuren. Ik hoop zo erg dat daar mijn spiraal er wel uit gaat....


Gelukkig heb ik hierover een topic geopend en zijn er al super steunende reacties opgekomen! Waarvoor dank!


Wordt dus vervolgd!


Groetjes!

557 x gelezen, 1

reacties (4)


 • Waiting4ourfirst<3

  Zo rot voor je! Dan duurt het voor je gevoel al helemaal lang natuurlijk. Kop op en ik hoop echt dat de dagen snel voorbij gaan voor jou!

 • Ivaj

  Komt goed! Blijf positief! 😘

 • Trotse moeder vanaf 2012

  Snap dat je teleurgesteld bent. Hopelijk gaan de komende weken snel zodat je je jan richten op de volgende stap!!

 • Ekyam83

  Dank je wel! Dat hopen wij ook. Dat het spiraaltje er bij de gyn hopelijk makkelijk uitkomt.