To IUI or not to IUI? That`s the question.

Het is zover. We hebben, na allerlei onderzoeken, te horen gekregen dat we in aanmerking komen voor IUI. Als we dat zouden willen, kunnen we dus hulp krijgen. Ik wil dat natuurlijk heel graag. Na drie jaar vruchteloos proberen, lijkt het mij een opluchting om hulp te krijgen. Daar heb ik wel manlief bij nodig en hij moet het nog even laten bezinken. We hebben natuurlijk al twee gezonde kinderen en hij weet niet zeker of hij dat allemaal aan de hand wil halen. Daar heb ik begrip voor en ik geef hem nu maar gewoon even de tijd en ruimte om er over na te denken. Dinsdag heb ik alleen nog een telefonisch consult om te bespreken of er nog gekeken moet worden of mijn eileiders nog goed toegankelijk zijn, of dat ze die overslaan, omdat ik in principe wel heb bewezen dat ik zwanger kan worden. Tegen die tijd heb ik ook wel besproken hoe manlief er in staat.  Ik houd jullie op de hoogte!

550 x gelezen, 2

reacties (3)


  • irisiris

    Heel spannend, mooi dat je ruimte geeft aan je partner om voor zichzelf te voelen of hij dit allemaal wil, en duimen van wel, want nog zo'n wonderbaarlijk wezentje is echt om naar uit te kijken. Ik duim voor je dat het allemaal goed loopt!

  • Dessa

    Stiekem hoop ik inderdaad dat hij er mee instemt. Hij zegt zelf dat hij er in ieder geval niet negatief tegenover staat. Ik denk zelf dat hij nog even aan het idee moet wennen. En heel stiekem hoop ik natuurlijk dat er voor die tijd een wondertje plaatsvindt en dat het allemaal niet meer nodig is, want ook al is de kans klein, het is zeker niet onmogelijk.

  • irisiris

    inderdaad, soms is er alleen een beetje meer tijd nodig, het ging al goed in het verleden!