Ongepland zwanger van tweede kindje

Hallo dames (en mogelijke heren)!


Bijna 6 maanden geleden ben ik moeder geworden van mijn kleine man Jason! Ik ben supergelukkig en zijn papa en ik hebben ons ontwikkeld tot een echte papa en mama, haha. We zijn erg gelukkig met zn drietjes, vooral aangezien ik diabetes mellitus type 1 heb (suikerziekte) en alles met zowel de zwangerschap als de bevalling top verlopen is!


Ik ben na de zwangerschap weer netjes aan de pil gegaan. Ik ben echter van de mini pil (ik gaf bv tot Jason 3 maanden was) naar de gewone pil overgestapt. Helaas hebben wij ergens niet goed genoeg opgepast, want vanochtend, 12 februari, kwam ik er ineens achter dat ik zwanger was. 


Nu ben ik zelf heel blij met dit nieuws, al komt het op een onhandige tijd en is er veel dat nu geregeld moet gaan worden! Ik ben zo blij dat het mij gegund is nogmaals zwanger te raken en naar mijn mening is het een geschenk. Mijn vriend denkt daar anders over...


Mijn vriend is een schat van een vent en hij zou mij nooit dwingen iets te doen wat ik niet wil, maar vanochtend was hij vrij resoluut en zei hij dat ik bij de huisarts maar pillen moest halen dat het kindje vanzelf uit mijn lichaam werd verwerkt. Gelukkig zouden we het er vanavond nog eens over hebben, dus ik hoop dat hij bijdraait. Anders gaan we denk ik een moeilijke periode tegemoet.


Dankjulliewel voor het lezen, ik moest mijn verhaal toch even kwijt!


Groetjes en geniet van de rest van jullie dag!

1527 x gelezen, 4

reacties (8)


 • mijn~meisje

  mannen hebbeb soms echt een wen periode nodig. Mijn man kan nu niet zonder onder dochter. Maar blijft er wel bij ze had beter 5 jaar later kunnen komen en dan de eerste kunnen zijn.

 • Indo-mama

  Herkenbaar, ik was ongepland zwanger van ons 3e kindje. Man is uiteindelijk wel bijgedraaid! Terwijl wij in een heel lastig parket zaten. Succes!

 • Kinderen123

  Nou lekkere kerel heb jij. Sorry hoor maar hij is er toch ook bij! Ik hoop voor je dat hij nog bijdraait

 • Mamaromina

  Wat dubbel voor jou! Ik hoop dat je toch echt kunt gaan genieten van je zwangerschap! Mijn vriend was, toen ik de eerste keer zwanger was (gepland) eerst ook geschrokken en zei ook dat hij er misschien nog niet klaar voor was. Hij was gewoon zo geschrokken omdat het hier ook zo snel raak was. Daardoor heb ik van de zwangerschap iets minder genoten als ik zou gewild hebben. Achteraf was m'n vriend uiteraard wel blij. Denk (en hoop vooral) dat je vriend wel zal bijdraaien! Praat er nog eens rustig over samen. Succes! En geniet er vooral van!

 • Littlesmiracle

  Geen abortus doen hoor je gaat echt spijt krijgen! Ik denk dat het voor een man iets langer duurt om er aan te wennen dan voor een vrouw ik hoop dat hij snel dr aan went want het is en blijft een wonder die jullie is gegunt

 • tweede83

  wel gefeliciteerd met je zwangerschap! Ook al is het erg dubbel voor jou.

  Maar jullie weten het nieuws nog maar net! Laat het alsjeblieft even bezinken, met name voor je man. Want pittig zal het zeker worden, met name voor jou. Nu al een kleintje, straks misschien wel weer helemaal onhandig door de kwaaltjes die een zwangerschap met zich meebrengt. En je hebt diabetes. Dat je man nu heel hard roept van ik wil dit niet, kan ik me voorstellen. Misschien heeft hij het wel niet zo ervaren als jijzelf de afgelopen periode, dat zou kunnen. Vraag hem ernaar. Vraag waarom hij het niet ziet zitten. Maar weet ook dat je het met hem niet in 1 avond met een gesprek opgelost hebt. Geef hem ook de ruimte om na te denken. Het is wel een hele schok. En weet ook dat het echt pittig gaat worden met 2 kleintjes dicht op elkaar. Misschien ziet hij daar wel vreselijk tegen op, vraag het hem.

  Meld je bij de Verloskundige, zij kan je hier het allerbeste bij begeleiden. Ze zal het vast vaker hebben meegemaakt en heeft adviezen voor je. Soms is het ook alleen maar angst bij mannen.

  Maar praktisch gezien is een paar pillen innemen ook niet zomaar even gedaan hoor!

  Ik hoop dat jullie er samen heel goed uit zullen komen! Dikke knuffel

 • Mamsie3kids

  Hopelijk draait hij bij! Benieuwd hoe het gegaan is! Natuurlijk schrik je ervan maar het is hoe dan ook een wonder!

 • Wow!

  Jeetje ik hoop dat het nieuws vandaag wat beter land bij je vriend en.jullie er samen uit mogen komen