HELPPP!!?????!!!!!

HELPPP!!!! Ik heb een groot probleem!ik moet voor mijn peuter nood opvang zien te vinden voor dag en nacht in crises situaties maar ik weet niet hoe en waar. Ik kan op niemand uit mijn omgeving terug vallen dus een opvang gezin in crises situaties zoals een plotselinge opname in het ziekenhuis en de bevalling is noodzakelijk! Ik ben bam mam dus geen man en zijn familie in beeld. Ik doe alles in het leven op eigen kracht maar nu heb ik echt ondersteuning nodig van een liefdevol veilig nood opvang gezin. WAAR VIND IK DEZE??? Het gastouder bureau in mijn woonplaats heeft laten weten dat ze mij niet kunnen helpen. Ik zoek nood opvang in de buurt tussen Venlo en Cuijk.


1182 x gelezen, 0

reacties (5)


 • Sab79

  Ik zou zelf toch liever iemand hebben die een beetje vertrouwd voor je is. Een collega, vriendin, buurvrouw. Zoek anders gewoon een oppas. Doe een oproep via fb of zo en leer diegene een beetje kennen. Heb je geen vriendinnen om op terug te vallen ?

 • Wow!

  Consultatiebureau kan je wellicht ook helpen.

 • Mamavandriedametjes

  Zoek eens op Home-Start of Steunouder en bel de organisatie die er achter zit in jouw regio. Ik weet zeker dat die je de goede richting op kan helpen, of al aan zo'n gezin kan helpen.

 • Jojo91

  Je hebt vast alle opties bekeken maar heb je misschien nog buren of collega's aan wie je het zou kunnen vragen? Misschien dat anders de gemeente oid weet waar je terecht kunt?

 • Amberh

  Hey!

  Wat een geregel!

  Bel een met pleegzorg! Die bieden ook hulp in deze situaties!

  Kinderen kunnen dan tijdens bevalling, ziekenhuis opname en een gezin in de buurt worden geplaatst! Misschien kom je daarvoor in aanmerking!

  Succes!!