16+4 zwanger, geslacht en boodschap van zielskindje

Vandaag 16 weken en 4 dagen zwanger.
Met 15 weken een geslachtsbepalingsecho gehad en mijn gevoel klopt!!
We krijgen een meisje!! Ze lag heerlijk rustig te slapen tijdens de echo en lag er goed voor.
Het was duidelijk te zien en alles zag er goed uit. Ook 3d beelden gezien 😍😍😍

Op kerstavond hebben we het aan familie bekend gemaakt met een gender reveal taart. De meeste dachten dat we een jongen zouden krijgen, maar nee, ons voorgevoel klopt als een bus!!!
Aan het eind van het jaar een super mooie boodschap gekregen van ons zielskindje via een luisterkind afstemming.
Een meisje van een jaar of 10 zittend op een schommel met lange bruine golvende lokken vertelde dat ze zich klaarmaakte op de reis naar de aarde en dat ze daarbij onder andere geholpen wordt door haar opa (mijn overleden vader)
En dat wij met ze 3en (ik en mijn dochters) een sterke band/connectie hebben met mijn vader en dat hij alle stappen volgt die wij nemen. Hij beschermd mijn dochters en laat ook soms merken dat hij er is en hij is super trots op ons.
De naam die ik heb uitgekozen voor onze dochter klopt ook helemaal! Ze is er super blij mee en zegt dat ik goed heb geluisterd naar haar, omdat dat de naam is die ze zelf wil.
Ik kan niet wachten tot ze er is!!!!
Ze zal rust met zich meebrengen en dat zal iedereen merken, ze zal rustig haar plaatsje innemen in ons gezin zonder de aandacht op te eisen en ze is een prachtig, vrolijk, rustig, vol zelfvertrouwen en zachtaardig meisje die ontspanning met zich mee brengt.

Mijn visualisatie/contact met mijn zielskindje vóór de zwangerschap lijkt dus steeds meer te kloppen!!

Vandaag op controle geweest in het zkh en ze groeit goed, bloeddruk was netjes 130/65 en ijzergehalte in het bloed was 8.3
Ik heb haar weer even mogen zien en horen en ze is gisteravond gedraaid. Dit voelde ik ook en kreeg vandaag op de echo te zien dat ze nu idd met haar hoofdje rechts ligt ipv links.
Ik voel haar al regelmatig schoppen (plopjes voel ik in me buik) en de katten (ook die van me broer) liggen graag beschermend op mijn buik.
Mijn gewicht is ook opgenomen en ben nauwelijks nog aangekomen.
Al met al gaat alles super goed!!!

507 x gelezen, 1

reacties (0)