Waar hebben julie t speelgoed?

Ik heb bijna al t speelgoed beneden staan..
Omdat ik het gewoon ook gezellig vind dat mn kinderen beneden spelen ipv van boven..
Maar als mn zoontje bij een vriendje en of vriendinnetje speelt spelen ze vaak al boven omdat die ouders ook gewoon alles boven hebben staan..
Ik vind dat zo apart.. of licht dat dan aan mij? We hebben t dan over kinderen van 4 a5 jaar groep 1..

Liefs x

405 x gelezen, 0

reacties (0)


  • Weethetniet

    Een deel boven en een deel beneden. Onze dochter heeft echt een moment nodig om rustig haar spel te kunnen spelen zonder het geklier van een broertje of zusje. Dus boven staat haar grote poppenhuis, barbie's en wat boekjes. Beneden staan de blokken en knutselspullen. Bij onze zoon (3,5) staat de lego op zijn kamer met een paar kleine auto's. Hij speelt het liefste boven zonder zijn zussen om zich heen En van de jongste staat alles beneden op 1 muziekdoosje na, maar of dat nou echt speelgoed is? Ik hoef niet zo nodig in een huis te leven waar je niet mag zien dat er geen kinderen wonen en al helemaal niet in een woonkamer waarin ik het gevoel heb dat ik mijn bank in de bart smit heb geplaatst ;) Alles eerlijk verdeeld :D

  • LeMe86

    Deels boven, deels beneden... heeft beide zn voor -en nadelen vind ik.

  • one wish

    Hier ook het speelgoed in de woonkamer. Ik houd graag een beetje toezicht tijdens het spelen. Vind de slaapkamer privé, heeft een ander niets te zoeken Daarnaast slapen ze hier beter in een zo rustig mogelijke kamer. Dus hier weinig speelgoed boven eb wat er is staat in een vakkenkastje uit het zich in bakken. We hebben ook een deel van speelgoed in de wandkast staan zodat we bijvoorbeeld duplo of toettoet af kunnen wisselen. Ze hebben daar echt zoveel van dat ik dat echt niet allemaal in de kamer wil.

  • Kaartje704

    Ik heb daar echt geen ruimte voorom al het speelgoed beneden te leggen! Ik vind het ook geen enkel probleem als hij alleen boven speelt maar meestal zoekt hij mij op. Als ik boven ben kan hij weer lekker boven spelen en als ik beneden ben kan hij beneden spelen.

  • Marj0lein

    Nu is mijn kindj nog maar 16 mnd, maar ik zou ook alles lekker beneden houden! Super gezellig en (lijkt mij) goed voor alles! :D

  • Raingirl

    Als alles beneden stond dan leek het net Bart smit op zijn kamer staat het meeste maar heb ook wat beneden staan en wisselen het af.

  • Weethetniet

    Een beetje beneden en een beetje boven. Knutselspullen en blokken beneden. Het grote poppenhuis met barbies staan boven zodat ze daar rustig zonder broertje en zusje kan spelen.