Wie ook snel zwanger naar een bevalling..

Hallo allemaal..
Ik ben 11 weken geleden bevallen van een prachtige zoon..
Helemaal trots natuurlijk.. Het enigste wat mij niet lekker zat was dat ik maar niet ongesteld werd..
Nu heb ik vanmorgen een test gedaan die was positief (had hem in het fotoboek geplaast) helemaal van slag natuurlijk..
En gelijk spookt er van alles door mn hoofd.. word er eigelijk ook een beetje bang van..
Wie heeft dit ook mee gemaakt en was snel weer zwanger naar de bevalling?

Liefs xx

1526 x gelezen, 1

reacties (0)


  • keizerswensje

    heb je al opnieuw getest? wordt hij donkerder? want de streep is wel erg licht dus het KAN ook nog je vorige zwangerschap zijn.

  • Beebjebeeb

    Omdat het ook zwangerschapshormonen kunnen zijn van je vorige zwangerschap heeft de vk bij mij direct een echo gemaakt om zekerheid te hebben. Wellicht een idee om een afspraak te maken?

  • Beebjebeeb

    Ik ben 4 maanden na mijn bevalling zwanger geraakt :D verrassing maar oh zo blij. Ze schelen 12 maanden en 2 weken. Nu 5 en 6 jaar. Ontzettend leuk, best friends! Echt onafscheidelijk. Wel heel druk geweest qua verzorging, maar zou het zo weer doen. De zwangerschap was ook prettiger, geen misselijkheid omdat alle hormonen nog in m'n lijf zaten. Wel op het eind veel bekkenpijn omdat ik de oudste natuurlijk nog moest tillen. Spannend hoor!

  • PoePSie18

    Merkte je wat qua klachten? Zit nu 5 weken na bevalling, vorige twee keren was ik allang ongesteld... en nu lijk ik alleen maar moeder te worden.. mja zal nog wel ontzwangeren zijn bij mij zal anders wel heel snel zijn

  • 5kidss

    bij mij tussen me 2de en me 3de zit 15 maand en tussen me 3de en me 4d3 11 maand hahah dus 2 in 1 jaar jarig heel leuk is het wel voor de 2 kleintjes dan schelen ze niet zoveel... veel genieten het komt wel goed... gefeliciteerd

  • Isabellavcastillie

    Ik ben 3 maanden na de bevalling van mijn dochter weer in verwachting geraakt in de eerste maand van de anti-conceptie nu ben ik 23 weken zwanger van mijn 2e dochter mijn 1ste dochter is net 9 maanden, alleen het misselijk zijn en vieze smaak van eten was de eerste 8 weken zwaar, na 20 weken zwangerschap ben ik vaste klant bij de tandarts, ookal poets ik goed flos ik en mond water en zwangerschapsvitamine brokelt er nu elke 2 weken een tand af na de bevalling wordt mijn gebit gerestoreert, en fysio omdat mijn rug het extra zwaar kreeg met zo snel een 2e zwangerschap, maar dit ben ik en misschien fuit jij er zo doorheen verder heb ik ook nergens last van, mijn kinderen zullen dan net een jaar van elkaar afzitten gefeliciteerd in iedergeval!!

  • Liniejj

    Ook ik was on gepland weer heel snel zwanger. Ons jongste dochtertje is nu 8 maanden en ben nu al 31 weken zwanger. Het valt mij flink zwaar. Maar het is dan ook wel onze 4de en dat in 5 jaar tijd ;)

  • magev

    Geen idee hoor, maar ik heb begrepen dat het zwangerschapshormoon lang in je lijf kan blijven zitten. Mochten dames hier er meer over weten, dan hoor ik dat graag. Maar misschien en vk bellen en vragen om een echo om er zeker van te zijn dat je zwanger bent? Ik ben na 12 weken na de bevalling aan de pil gegaan, ik werd niet ongesteld maar wilde voorkomen dat ik het net ging worden op een bepaalde dag.

  • Plb

    Ik was 6 weken na de bevalling zwanger. Was net aan de anticonceptie. Werd dus maar niet ongesteld in die stopweek.. Maar nu super blij er mee! Ben dik 16 weken nu

  • livelaughlove

    Hier hetzelfde als bij mamawendy6, alleen scheelt het nog iets minder. Ik ben zelf van januari en mijn zusje van november, inderdaad in hetzelfde jaar.

  • tessaar

    Ook wij hebben er bewust snel weer voor gekozen. Het gaat zo ontzettend goed met ons zoontje! Hij was ook 4 maanden toen ik weer zwanger raakte. Hij is van 25 aug 15 en ben nu eind september 2016 uitgerekend. Dus met een beetje geluk, zit er 13 maanden tussen. Het enige is dat we nu wel een andere kinderwagen moeten... :) Voor de rest maak ik mij niet druk erom. Tja... druk gaat het worden, maar I just go with the flow! :D

  • mamawendy6

    Mijn mama. Mijn broer en ik zijn van hetzelfde jaar, er zit 11m tussen ons, ik in januari en mijn broer in december geboren.

  • s1988

    Ik zelf ben na 8 maanden weer zwanger geworden ik heb mensen in mij lijst die ook na 3 maanden zwanger waren ik zou aan hun kunnen vragen om contact met je op te nemen als je dat wilt