Volg ons overal!

De Babybytesredactie

Betty - hoofdredacteur

"Ik ben Betty, 30, en moeder van twee kinderen. Mijn zoon is een vrolijke peuter en mijn dochter een tevreden baby. In het laatste trimester van mijn zwangerschap werd ik aangenomen als redacteur bij Babybytes, een droom die werkelijkheid werd. Ik heb namelijk altijd al met heel veel plezier geschreven over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Zo rond mijn tiende begon ik met verhalen over paarden (tja, je bent een tienermeisje of niet) en ik ben schrijvend van begin twintiger met een eerste eigen huisje naar getrouwde vrouw en moeder van twee kinderen gegaan. Toen ik zwanger werd van mijn zoon, ontdekte ik dat ik schrijven over de bijzondere wereld van het (aankomende) moederschap het allerleukst vond. Sinds ik weer terug ben van mijn zwangerschapsverlof, mag ik mezelf met heel veel trots hoofdredacteur van deze leuke site noemen. Naast nuttige, informatieve artikelen, lijkt het me ook leuk om Babybytes een iets meer persoonlijke draai te geven. Het is als moeder zijnde tenslotte fijn om te weten hoe andere moeders alle bijzondere momenten met hun kroost doorbrengen. Betty is te bereiken op betty@babybytes.nl" 

Suzanne - redacteur

"Hai, ik ben Suzanne ook wel Suus. 32, freelance journaliste en sinds kort dus ook redacteur voor Babybytes. Twee dagen per week laat ik het fijne Breda achter mij om samen met Betty in Amsterdam Babybytes te vullen met hele toffe content. Als freelance journalist schrijf ik al jaren over heel veel verschillende onderwerpen. Toen ik bijna twee jaar geleden moeder werd van een heel tof meisje, kwam daar een hele brede groep aan interesses en onderwerpen bij om over te schrijven. Die honger naar informatie over zwanger- en ouderschap is alleen maar groter geworden en ondertussen is dat waar ik het liefst en het vaakst over schrijf. Mijn artikelen zijn vaak verweven met humor, zelfspot maar ook grondige research is aan mij besteed. Ik heb er onwijs veel zin in om jullie te leren kennen en voor jullie te gaan schrijven. Betty en ik willen graag wat persoonlijkheid terugbrengen in de website dus schroom zeker niet om je vragen te stellen en contact met ons op te nemen. Suzanne is te bereiken op suzanne@babybytes.nl"

Vaste columnisten

Bovendien verschijnen er op Babybytes met zekere regelmaat artikelen van onze vaste columnisten. Onder de door hen geschreven artikelen, vertellen zij meer over zichzelf. 

 
Populaire topics

Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Top 50

3 leden zijn nu online
Lid worden