Volg ons overal!

De Babybytesredactie

Betty - hoofdredacteur

"Ik ben Betty, 31, en moeder van twee kinderen. Mijn zoon is een vrolijke peuter en mijn dochter een tevreden dreumes. In het laatste trimester van mijn zwangerschap werd ik aangenomen als redacteur bij Babybytes, een droom die werkelijkheid werd. Ik heb namelijk altijd al met heel veel plezier geschreven over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Zo rond mijn tiende begon ik met verhalen over paarden (tja, je bent een tienermeisje of niet) en ik ben schrijvend van begin twintiger met een eerste eigen huisje naar getrouwde vrouw en moeder van twee kinderen gegaan. 

Toen ik zwanger werd van mijn zoon, ontdekte ik dat ik schrijven over de bijzondere wereld van het (aankomende) moederschap het allerleukst vond. Sinds ik weer terug ben van mijn zwangerschapsverlof, mag ik mezelf met heel veel trots hoofdredacteur van deze leuke site noemen. Naast nuttige, informatieve artikelen, lijkt het me ook leuk om Babybytes een iets meer persoonlijke draai te geven. Het is als moeder zijnde tenslotte fijn om te weten hoe andere moeders alle bijzondere momenten met hun kroost doorbrengen."

Betty is te bereiken op betty@babybytes.nl

Chantal - redacteur

"Ook al ben ik al een tijdje uit de luiers (topvoetballer in de dop, Ruben (2006), en viva la diva Merel (2009)), alles wat maar met het moederschap te maken heeft, blijft me intrigeren. Er valt genoeg over te schrijven, dus ik ben zeer vereerd dat ik dat nu voor Babybytes.nl mag doen.

Twee dagen in de week race ik naar de redactie vanuit Haarlem naar Amsterdam en verdiep ik me in alles wat jullie als lezers interessant vinden. Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat jullie meemaken en vind het erg leuk om te interviewen. Dus mocht je een onderwerp hebben dat onder de aandacht moet worden gebracht, ontvang ik graag jouw mail!"

Chantal is te bereiken op chantal@babybytes.nl

Vaste columnisten

Bovendien verschijnen er op Babybytes met zekere regelmaat artikelen van onze vaste columnisten. Onder de door hen geschreven artikelen, vertellen zij meer over zichzelf. 

Lijkt het je leuk om ook voor BabyBytes te schrijven? Stuur dan eens een mailtje naar betty@babybytes.nl. 

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Populairste namen

7 leden zijn nu online
Lid worden