Zwangerschapsshoot: deze man lijkt wel echt zwanger!

Zwangerschapsshoot: deze man lijkt wel echt zwanger!

Toen Nick Roberts te horen kreeg dat zijn vriendin Brianna zwanger is, wilde hij haar op een originele manier verrassen. Hij besloot de hulp van zijn vriend, fotograaf Stephen Cwiok in te roepen voor een ware zwangerschapsshoot. Maar dan niet van zijn vriendin, maar van Nick zelf! En verdraaid: hij lijkt wel echt zwanger!

Van tevoren bedacht Nick dat hij wel een echte zwangerschapsbuik zou moeten hebben voor de fotoshoot, maar hoe kon hij die creëren?

Bekijk ook:
Een prachtige zwangerschapsshoot van een...hond!

Eten!

Wat als hij nou zijn buikje rond at? Zo gezegd, zo gedaan. Hij ging naar de dichtstbijzijnde fastfood-keten en stouwde zich vol met een aantal burgers, friet, kipnuggets, koekjes en frisdrank. “Als ik eerlijk ben, voelden de krampen achteraf meer alsof ík op het punt stond te bevallen.”

Hilarische foto's

Naast een volle buik van het eten, bezit Nick ook het talent om zijn buik een beetje op te blazen. Perfect voor de shoot! “Volgens mij heb ik nog nooit harder gelachen dan toen we de foto’s maakten.” Zijn vriendin Brianna zag er ook de humor van in en vond het resultaat hilarisch:

zwanger

zwanger

zwanger

Bron

Chantal is online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50