Wow! Deze moeder maakt elke dag ware invlechtkunst bij dochter

Wow! Deze moeder maakt elke dag ware invlechtkunst bij dochter

Een paardenstaart: prima. Een vlecht: ja hoor, dat lukt ook nog wel. Maar wat deze moeder elke (!) ochtend in het haar flanst bij haar dochter, kun je toch wel met recht hairporn noemen. Hoe ze het doet? Géén idee. Maar gaaf is het zeker! (En stiekem zijn we best een beetje jaloers.)

Wij zijn allang blij als ons kind aangekleed en met gekamde haren de deur uitgaat, maar de Australische moeder Shelley Gifford heeft blijkbaar totaal geen last van ochtendstress. Zelf zegt ze dat ze elke ochtend een nieuwe haarstijl uitprobeert bij haar 6-jarige dochter en dat dit maximaal twintig minuten kost.

Shelley heeft vlechten altijd al heel leuk gevonden, maar toen ze in 2014 erachter kwam dat je allerlei nieuwe technieken online kan vinden, werd ze helemaal enthousiast. De foto’s van haar creaties deelt ze op haar Instagram en Facebook. Bekijk een aantal van haar haarkunstwerken hieronder!

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: Popsugar

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (16) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50