Winactie: 2x een verwenpakket voor moeders tvw €100,-!

Winactie: 2x een verwenpakket voor moeders tvw €100,-!
  • in Moeder
  • 15
  • 4986
  • 02/02/2017

Ziek zijn is altijd vervelend, maar ziek zijn als je een gezin draaiende te houden hebt, is dat al helemaal. Daarom wordt het tijd om moeders eens te bedanken voor alle goede zorgen!

De tijd waarin we ongestoord onderuit op de bank konden hangen om de hele middag ‘Say yes to the dress’ te kijken en ondertussen zwetend van de koorts dutjes te doen, is écht voorbij zodra er kinderen zijn.

Want niet alleen hebben wij moeders tijdens een flinke verkoudheid last van eigen ongemakken, er zijn nog kinderen in huis voor wie het leven gewoon doorgaat. Of erger nog: die ook ziek zijn en éxtra aandacht en verzorging nodig hebben.

In de wintermaanden lijkt het soms wel alsof er geen einde aan de verkoudheidsvirussen komt. Is de ene afgeschud, steekt een ander de kop op. Wij van BabyBytes weten als geen ander dat je als moeder zijnde tussen de groene snotneuzen, zetpilletjes en tissues ook af en toe even een momentje nodig hebt om zelf bij te tanken.

Namens Bisolvon mochten we daarom twee super fijne verwenpakketten samenstellen ter waarde van € 100,- per stuk. Wat we daar dan in doen? Alleen maar dingen die we zelf natuurlijk ook super graag zouden willen winnen!

Wat kan je verwachten?

  • Een sauna & wellness-bon ter waarde van € 50,-
    Deze kan je uitgeven bij verschillende spa’s in heel Nederland. Kies er dus eentje uit bij jou in de buurt, nodig een vriendin uit (of niet en boek zelf een lekkere massage), breng de kinderen bij de oppas en ga even een hele dag uitgebreid ontspannen. Wédden dat je bij thuiskomst er weer tegenaan kan?
  • En zo niet? Dan staat cadeau #2 op je te wachten: een heerlijk verwenpakket van Lush. Dit pakket zit bomvol fijne producten om thuis het ontspannen even voort te zetten en is zeker ook geschikt voor moeders zonder bad! 
  • Tot slot staat er nog een megapakket chocolade voor je klaar: van Tony’s tot Johnny Doodle, er komt je echt niets tekort!

We mogen dan wel niet direct iets kunnen doen om verkoudheidsvirussen buiten de deur te houden, maar met dit pakket kan je in ieder geval met frisse moed er weer tegenaan.

Wil je winnen? Doe dan even het volgende:

  • Zorg dat je onder dit artikel of op onze Facebook-pagina onder dit bericht even laat weten welke vriendin je dit verwenpakket gunt en waarom. 
  • Belangrijk is wel dat jullie er beiden voor open staan om mee te werken aan een klein interview met een foto op BabyBytes. Mocht je dat dus leuk vinden, doe mee!

Mama’s bedankt dat jullie altijd alles uit de kast halen om de gezinnen draaiende te houden! Houd vol, het is bijna weer lente ;-)

Deze winactie is een samenwerking met Bisolvon

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (15) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50